x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 septembrie 2021. Berbecii vor avea de depășit obstacole importante

Horoscop zilnic, 2 septembrie 2021. Berbecii vor avea de depășit obstacole importante

01 Sep 2021   •   20:32
Horoscop zilnic, 2 septembrie 2021. Berbecii vor avea de depășit obstacole importante
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

S-ar putea să simți că cineva încearcă să te oprească înainte de a începe. Poate că aceste obstacole sunt autoimpuse. Poate îți restricționezi să faci lucrurile pe care dorești să le faci, deoarece îți este teamă că nu vor funcționa. Această teamă de eșec este durerea pe care o simți. Depășirea acestuia este primul pas. Dacă încerci și eșuezi, nu vei fi mai rău decât dacă nu încerci deloc.

 

Taur

 Lucrurile ar trebui să funcționeze fără probleme pentru tine și vei realiza multe lucruri cu un efort surprinzător de mic. Deși s-ar putea să nu existe nicio evoluție care să distrugă Pământul, ar trebui să descoperi că lucrurile merg bine. Poate că nu vei câștiga la loto astăzi, dar cei câțiva lei pe care îi investești acum se vor transforma în megabucurii mai târziu. Fii răbdător. S-ar putea ca succesul să nu vină peste noapte, dar va veni.

 

Gemeni

S-ar putea să simți că ești testat într-un fel, ca și când ai fi judecat și trebuie să te aperi, inclusiv ceea ce crezi și cum funcționezi. Acest sentiment este neliniștitor, dar în curând îți vei da seama că se întărește în multe feluri. Întrebarea tiparelor de comportament este sănătoasă, deci deschide-te într-un mod pe care poate nu l-ai luat în considerare înainte.

 

Rac

Vitalitatea ta este scăzută. Poate fi dificil să lupți cu adversitatea. Încearcă să nu te descurajezi. În schimb, realizează că aceasta face parte din ciclul natural. Conștientizarea modelelor tale de energie este jumătate din luptă. Nu te forța să simți ceva ce nu simți. Este important să nu exersezi prea mult sau să îți asumi mai multe responsabilități decât te poți ocupa.

 

Leu

S-ar putea să-ți fie greu să recunoști că nu poți face totul. Există unele locuri de muncă pe care nu le poți acoperi integral. De ce să ne prefacem când o opțiune mai bună ar fi delegarea sarcinii altcuiva? Dacă nu simți o legătură puternică cu ceva sau cu cineva, nu o forța. A te preface că ești capabil de ceva va provoca doar frustrare pentru tine și pentru toți ceilalți.

 

Fecioara

Munca ta grea dă roade în moduri care s-ar putea să nu-ți fie vizibile acum. Lucrurile curg în mod natural și se pare că ai toate responsabilitățile sub control. Este posibil să nu știi că este așa, deoarece este mai ușor să vezi când ceva nu este în regulă decât atunci când ceva merge bine. Alocă-ți timp pentru a aprecia lucrurile incredibile pe care le-ai creat pentru tine datorită efortului depus.

 

Balanța

Poate simți că este responsabilitatea ta să ai grijă de toată lumea. Dacă iubești pe cineva, creierul tău traduce prin a se gândi că trebuie să ai grijă de el. Dacă nu iei pe cineva sub aripa ta, poate te vezi pe tine însuți ca egoist sau nedrept. Respinge această noțiune. Sentimentele altora nu sunt responsabilitatea ta. Nu lăsa bunăstarea altuia să devină proiectul tău.

 

Scorpion

Există oportunități de realizare, așa că rămâi deschis la energia nouă care îți vine. Dacă nu te îndrepți către aceste joncțiuni fortuite, este posibil să nu mai găsești niciodată acest loc pe drum. Ceea ce îți iese în cale poate să nu fie o oală de aur, dar cu siguranță va fi curcubeul care te va duce la ea. Dacă nu altceva, vei găsi oportunități care îți întăresc spiritul, pregătindu-te pentru adversitate mai târziu.

 

Săgetător

S-ar putea să îți fie greu să te raportezi verbal la alții. Este posibil să ai totul în cap, dar cuvintele te împiedică de îndată ce îți împărtășești ideile. A vorbi cu altcineva poate adăuga confuzie în loc de claritate situației. Energia celuilalt pare să îți afecteze percepțiile. Rămâi la pământ în ciuda frustrării tale.

 

Capricorn

S-ar putea să ajungi la un punct de cotitură provocat de ceva ce ai pus în mișcare cu ani în urmă. Acesta este un moment de muncă grea în care este posibil să trebuiască fie să salvezi mizeria pe care ai creat-o, fie să începi să culegi recompensele minunate ale succesului pe care l-ai realizat. Eul tău este învăluit în acest scenariu. S-ar putea să fii frustrat de faptul că oamenii îți pierd timpul cu probleme care par nesemnificative.

 

Vărsător

Gândurile tale pot fi împrăștiate și confuze, mai ales în ceea ce privește responsabilitățile care sunt importante pentru tine. Trebuie să fii disciplinat și concentrat, dar discuțiile frivole îți pot umple creierul. Acest tip de confuzie mentală te limitează în multe situații, ceea ce face dificilă exprimarea a ceea ce simți. Roagă pe cineva care te cunoaște bine să te ajute să dai sens acestor gânduri.

 

Pești

Există șansa ca un noroc incredibil să te prindă, dar nimic nu va veni fără o muncă grea din partea ta. Nu te aștepți ca altcineva să îți înmâneze lada cu comori. Ai harta în mână, așa că urmați-o. Odată ce ai început, îțiă poți da seama că ești mult mai aproape decât crezi. Depinde de tine să faci călătoria. Există o mulțime de ajutor pentru tine pe parcurs.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 2 septembrie horoscop