x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 aprilie 2022. Leii vor schimbări în carieră. Scorpionii au probleme de comunicare

Horoscop zilnic, 20 aprilie 2022. Leii vor schimbări în carieră. Scorpionii au probleme de comunicare

19 Apr 2022   •   11:07
Horoscop zilnic, 20 aprilie 2022. Leii vor schimbări în carieră. Scorpionii au probleme de comunicare
Sursa foto: Isaac Burke Unsplash.com

Berbecii nu se pot concentra astăzi, Racii primesc informații derutante, Balanțele sunt contrariați de o persoană nesinceră, Capricornii au probleme cu partenerul, Vărsătorii rămân pe întuneric.

Berbec

Nu este o zi bună pentru a lucra cu bani. Mintea ta nu funcționează la capacitățile maxime. Poți face erori care cauzează probleme așa că evită să lucrezi la orice fel de proiect. Este însă o zi potrivită pentru munca de rutină care nu necesită multă concentrare.

Taur

Cauți prin toată casa un obiect pierdut. Mobilizezi toată familia pentru asta dar și posibilii vizitatori. Probabil nu-l vei găsi, așa că lasă-l deocamdată. Va apărea mai târziu.

Gemeni

Vei participa la un miting, protest sau o adunare publică. Evenimentul nu este însă prea bine organizat. Dacă poți, stai acasă astăzi. Să ieși în oraș ar putea provoca mai multe probleme decât merită. Protestează cu votul tău sau cu portofelul.

Rac

Vei primi informații vagi care trebuie clarificate. Pe lângă toate acestea, nu reușești să ajungi la persoana care te poate ajuta. Deocamdată ai răbdare. 

Leu

Ești nemulțumit sau nesigur în legătură cu profesia ta actuală? Te gândești să faci o schimbare? Știri ar putea ajunge la tine astăzi despre posibile căi de explorat, dar nu ar trebui să iei nicio decizie astăzi. Mintea ta nu este atât de obiectivă pe cât ar trebui să fie pentru a te gândi la toate. Așteaptă câteva zile până iei o hotărâre.

Fecioară

Abilitățile tale naturale, psihice sau intuitive, ar putea fi scurtcircuitate astăzi. Interferența minții altor oameni ar putea întuneca problemele, iar acest lucru nu te va ajuta la nimic. Și facultățile tale imaginative ar putea fi destul de deranjate. Cel mai bun sfat posibil este să rezolvi propriile nevoi astăzi. 

Balanță

Atmosfera din jurul tău ar putea părea oarecum ireală. O persoană îți spune lucruri cam ciudate și este posibil să denatureze adevărul. Fii precaut și cercetează faptele. 

Scorpion

Comunicarea este îngreunată astăzi. Un partener de afaceri sau romantic pare că îți ascunde lucruri. Nu vă fie teamă să întrebi. Prietenul tău probabil nu îți va spune care este problema, dar te va asigura că nu are nicio legătură cu tine. Dacă da, nu este treaba ta. 

Săgetător

Mesajele dintr-un stat îndepărtat sau dintr-o țară străină, eventual prin fax, e-mail sau site, ar putea să nu fie complet exacte. Dacă orice informație prezentată în acest mod îți declanșează un sonerie de alarmă în cap, asigură-te că faci câteva cercetări pe cont propriu și verifică faptele. Liniile de comunicare umană și tehnică sunt cu siguranță îngreunate.

Capricorn

Îți este dificil să vorbești cu iubitul tău, ceea ce îți crează un sentiment de panică. Nu trage concluzii pripite despre posibile probleme în relatie. Este posibil să nu aibă legătură cu tine. Ai răbdare și stai acolo.

Vărsător

Se defectează sistemul electric sau încălzirea casei tale? Problemele ar putea afecta tot cartierul, nu doar locuința ta, așa că nu te lăsa copleșit de asta. Este un inconvenient minor care va fi remediat în curând. Gândește-te la asta ca la o aventură!

Pești

Un prieten sau un vecin pe care trebuie să-l contactezi nu este de găsit. Telefonul sau e-mailul probabil nu vor funcționa, deoarece prietenul tău ar putea fi prea ocupat pentru a verifica mesajele. Cel mai bine este să mergi să te întâlnești cu el. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic