x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 august 2023. Berbecii trebuie să scape de negativism, Leii își exprimă sentimentele, iar Scorpionii iau o pauză de la agitație

Horoscop zilnic, 20 august 2023. Berbecii trebuie să scape de negativism, Leii își exprimă sentimentele, iar Scorpionii iau o pauză de la agitație

de Andreea Tiron    |    19 Aug 2023   •   13:02
Horoscop zilnic, 20 august 2023. Berbecii trebuie să scape de negativism, Leii își exprimă sentimentele, iar Scorpionii iau o pauză de la agitație

Horoscop zilnic, 20 august 2023. Racii trebuie să fie maleabili, Fecioarele au nevoie de predictibilitate, iar Vărsătorii sunt gata pentru noi provocări

Berbec

Cu Luna în sectorul tău de parteneriate toată ziua, gravitezi către ceilalți mai mult decât de obicei. Este o perioadă în care cauți mai mult echilibru în viața ta, în general. Sentimentele intense pot fi greu de înțeles. Învață să scapi de distragerile negative și concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat pentru a evolua.

Taur

Sunteți mândru de viața dvs. de acasă, de tradițiile și obiceiurile pe care le păstrați. Pe măsură ce ziua avansează, este posibil să aveți nevoie sprijin din partea celor dragi. Deciziile luate acum nu sunt simple. Nevoia ta de securitate poate părea în contradicție cu sentimentul că trebuie să evoluezi și să te expui la experiențe noi. Trebuie să ai mai multă încredere în intuiția ta.

Gemeni

Cooperarea cu ceilalți aduce recompense și un feedback pozitiv. Ai ieșit dintr-o scurtă fază de autoprotecție și te apropii de lumea reală cu mai multă dorință de interacțiune. Țineți cont de faptul că gândirea excesivă poate complica lucrurile, iar suspiciunea vă poate deturna de la scopul propus.

Rac

Soarele și Venus te încurajează să te simți confortabil cu tine însuți în aceste zile. Asigură-te că nu treci cu vederea nevoia de a atrage oamenii din jurul tău. Pot fi implicate câștiguri monetare sau s-ar putea să vă bucure de feedback încurajator legat de munca ta. Poate fi un pas înainte și un pas înapoi, iar flexibilitatea este esențială.

Leu

Tranzitele lunii de astăzi însuflețesc comunicarea și te încurajează să-ți exprimi sentimentele. Poate fi o zi aglomerată, dar captivantă. Există obstacole minore care forțează mici schimbări sau ajustări de planuri. Problemele subtile tind să aibă la bază frici, gelozie sau resentimente și pot să apară de nicăieri.

Fecioară

Astăzi cauți mai multă armonie sau statornicie. Aveți o nevoie crescută de predictibilitate. Activitățile simple sunt deosebit de satisfăcătoare acum, iar confortul și plăcerile din lumea celor cinci simțuri sunt foarte atractive. Vă faceți griji pentru o alegere proastă sau o greșeală din trecut. Soluția este să evitați jonglarea cu prea multe idei simultan.

Balanță

Luna de azi te încurajează să îți exprimi emoțiile. Un prieten poate fi de ajutor. Dacă nu este necesar să muncești astăzi, atunci fă o pauză. Distragerile sunt multe, sau ești tu mai sensibil la ele.

Scorpion

Tranzitele lunii de azi indică nevoia unei pauze de la un ritm rapid sau solicitant al vieții tale. Este o perioadă mai liniștită, când gravitezi spre activități de relaxare și vindecare. Încercați să  evitați deciziile pripite.  Totuși, tensiunile  sau resentimentele pot apărea astăzi, iar emoțiile sunt uneori complicate. Pot fi necesare acum ajustări în modul în care vă apropiați de ceilalți sau comunicați.

Săgetător

Tranzitele îți trezesc aspirațiile cele mai înalte, iar cheia satisfacției sau a împlinirii emoționale este să te concentrezi asupra celor mai speciale dorințe și visuri ale tale. Apreciezi lucrurile care sunt puțin exotice sau ieșite din comun. S-ar putea să vă confruntați cu o alegere sau există o dilemă care implică bani și libertate, afaceri și aventură, familiar și neexplorat, sau responsabilitate și spontaneitate. Încercați să adunați cât mai multe informații înainte de a merge mai departe.

Capricorn

Luna de azi te încurajează să-ți ordonezi prioritățile. Ești relativ mulțumit de direcția vieții tale. Ești în mod special conștient de imaginea ta și de responsabilitățile pe care le ai. Singura perturbare vine de la Soare, care are o relație tensionată cu Neptun și Pluto. O parte din tine caută să expună partea mai întunecată a situațiilor sau a oamenilor în timp ce cauți adevărul. Ai grijă să nu te pregătești pentru o cădere emoțională. Dacă nu sunteți sigur cu privire la o problemă, poateeste mai bine să te abții de la a-ți exprima opinia acum.

Vărsător

Puterile tale de negociere sunt puternice astăzi, ești gata să accepți noi provocări și deschis către noi experiențe. Ești deosebit de prietenos și ai acum șansa de a învăța din greșelile trecute sau de a lăsa o problemă în urmă. Încetinești doar puțin pentru a te asigura că înțelegi lucrurile corect. Faceți tot posibilul să nu lăsați incertitudinea și nesiguranța să interfereze cu fericirea sau să vă dicteze comportamentul și răspunsurile.

Pești

Trebuie să vă faceți timp să vă înțelegeți pe voi înșivă, dar și evenimentele petrecute recent. Este un moment bun pentru a zăbovi puțin asupra sentimentelor tale în loc să le respingi. Ziua favorizează contemplarea și observarea. Retrage-te din activitățile obișnuite pentru a te conecta cu nevoile și dorințele tale mai profunde.

×