x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 iulie 2016. O zi în care poţi rezolva foarte multe lucruri cu vorba dulce

Horoscop zilnic, 20 iulie 2016. O zi în care poţi rezolva foarte multe lucruri cu vorba dulce

19 Iul 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 20 iulie 2016. O zi în care poţi rezolva foarte multe lucruri cu vorba dulce

Berbec: Eşti fascinat de un proiect nou şi te implici atât de tare încât îţi mănâncă o bună parte din zi. Din păcate neglijezi alte aspecte importante.

Taur: Ai o ţintă de atins, dar şi multe temeri. E important să îţi vezi de treabă fără să te laşi influenţat de alţi factori decât cei care ţin de tine.

Gemeni: Eşti foarte protector, azi. Te vei preocupa să le fie bine tuturor celor din jurul tău. Compasiunea ta se îndreaptă şi către animale.

Rac: Nu prea ai chef de nimic, azi, însă obligaţiile sociale nu îţi dau răgaz. Va trebui să strângi din dinţi pentru armonia generală.

Leu: Este bine să acţionezi imediat dacă se ivesc oportunităţi ce ţin de sfera finanţelor. Norocul e de partea ta, dar nu pentru multă vreme.

Fecioară: Ziua de azi îţi scoate la iveală latura senzuală. Eşti mai predispus la flirturi şi aventuri ca de obicei. Ai încerca orice noutate.

Balanţă: Îţi vin idei noi legate de afaceri sau începi să consideri din ce în ce mai serios o schimbare a domeniului în care activezi.

Scorpion: Te trezeşti morocănos şi eşti gata să te enervezi din orice. În a doua parte a zilei, un eveniment neprevăzut te scoate din această stare.

Săgetător: Te uiţi mult în oglindă şi nu îţi place ceea ce vezi. O zi în care ai putea decide să îţi cumperi haine noi sau să ajungi la frizer.

Capricorn: Disciplina şi autocontrolul trebuie să-ţi guverneze ziua. O mulţime de tentaţii apar astăzi, însă ştii şi tu că nu îţi face bine dacă cedezi.

Vărsător: O zi în care poţi rezolva foarte multe lucruri cu vorba dulce. Te descurci bine în domenii ce ţin de comunicare sau manipulare.

Peşti: Ai planuri mari pentru seara aceasta, însă ar putea fi afectate de o mulţime de sarcini minore care ţi se pun în cârcă. Nu-ţi pierde cumpătul.

×
Subiecte în articol: horoscop