x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 iunie 2016. Vor apărea schimbări serioase în viaţa ta personală

Horoscop zilnic, 21 iunie 2016. Vor apărea schimbări serioase în viaţa ta personală

20 Iun 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 21 iunie 2016. Vor apărea schimbări serioase în viaţa ta personală

Berbec:

Faci demersuri, azi, pentru a-ţi scoate prietenii din casă. Simţi nevoia de socializare şi ai energia necesară de a fi un amfitrion straşnic.

 

Taur:

Dă dovadă de mai multă tărie în relaţiile cu ceilalţi. Nu îţi e folositor să laşi de la tine pentru a-i face pe alţii să se simtă bine.

 

Gemeni:

Eşti preocupat de inovaţii tehnologice. Chiar dacă nu stai foarte bine cu banii, vei visa cu ochii deschişi să-ţi cumperi cine ştie ce gadget.

 

 

Rac:

Ţi-ai obişnuit cunoştinţele cu acte generoase, însă azi ai o altă atitudine. În loc să dăruieşti, vei veni cu pretenţii şi cereri.

 

Leu:

Azi nu mai este rost de amânări. Va trebui să iei o decizie care îţi va afecta viaţa în următoarele luni. Pune preţ pe stabilitate.

 

Fecioară:

Azi îţi vor fi puşi nervii la întâmplare. Încearcă să dai dovadă de tact şi să nu răspunzi agresiv când vine vorba de mărunţişuri.

 

Balanţă:

Ai o fire suspicioasă, însă mergi pe încredere, azi, şi lasă-ţi prietenii să te ajute în situaţii cheie. Nu poţi rezolva totul singur.

 

Scorpion:

Eşti o persoană excentrică şi, deseori, opiniile tale diferă de ale restului. Azi, însă, simţi că această singurătate este apăsătoare.

 

Săgetător:

O persoană apropiată are probleme însă nu ştie foarte bine cum să le explice. Intuiţia ta va fi decisivă pentru rezolvarea acestora.

 

Capricorn:

Intri într-o perioadă în care trebuie să gândeşti cu atenţie ce vei face în viitor. Este posibil să îţi schimbi în curând domeniul de activitate.

 

Vărsător:

Vei fi vedeta incontestabilă a zilei. Vii cu idei revoluţionare, dar care sunt recunoscute imediat drept cele mai bune în situaţia dată.

 

Peşti:

Vor apărea schimbări serioase în viaţa ta personală. Evaluează relaţiile în care te afli pentru a nu fi luat prin surprindere.

 

×
Subiecte în articol: horoscop