x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 martie. Scorpionii au probleme cu banii

Horoscop zilnic, 21 martie. Scorpionii au probleme cu banii

20 Mar 2020   •   12:14
Horoscop zilnic, 21 martie. Scorpionii au probleme cu banii

Berbec, 21 martie

Azi simți nevoia să intri în contact cu o persoană dragă ție, dar care se află la distanță. O convorbire telefonică te ajută să te mai liniștești.

Taur, 21 martie

Nu reușești să îți dai seam ace trebuie să faci pe viitor pentru a simți împlinire pe plan professional. Încearcă să analizezi bine traseul pe care ți l-ai ales.

Gemeni, 21 martie

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimidate. În plus, reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui.

Rac, 21 martie

Azi te ocupi de un proiect mai vechi pentru care nu ai avut timp în trecut. Astfel, îți petreci mare parte din timp încercând să cauți cele mai bun soluții de implementare.

Leu, 21 martie

Azi petreci timp alături de familie și încerci să te ocupi de o serie de treburi casnice pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. Ai parte de o zi productivă.

Fecioară, 21 martie

Azi te preocupi de tot ce înseamnă artă. Astfel, acorzi atenție pasiunilor pe care le ai, însă îți aloci timp și pentru a citi sau pentru a viziona un film.

Balanță, 21 martie

Azi primești niște vești de la un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult. Discuțiile pe care le aveți te ajută să privești spre viitor cu mai mult optimism.

Scorpion, 21 martie

Te gândești doar la problemele financiare cu care te confrunți de mult timp. Este important să îți faci un plan de economii pe care să-l respecți, pentru a putea elimina acest stress.

Săgetător, 21 martie

Stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima vreme nu te lasă să te bucuri de timpul petrecut alături de persoanele importante din viața ta. Încearcă să privești lucrurile cu mai multă deschidere.

Capricorn, 21 martie

Azi totul este despre odihnă. Ai muncit mult în ultima perioadă și simți nevoia să îți acorzi puțin timp doar pentru tine.

Vărsător, 21 martie

Va fi nevoie să anulezi niște planuri pe care le-ai făcut de mult timp, iar acest lucru aduce neliniște. Încearcă să nu te demoralizezi, poți să te reorganizezi pe viitor.

Pești, 21 martie

Nu ai energies să duci la bun sfârșit lucrurile pe care ți le-ai propus. În schimb, poți să te bucuri de un film bun în compania acelei persoane speciale din viața ta.  

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 21 martie