x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 aprilie 2024. Explozie de energie la început de săptămână

Horoscop zilnic, 22 aprilie 2024. Explozie de energie la început de săptămână

de Vali Deaconescu    |    21 Apr 2024   •   11:40
Horoscop zilnic, 22 aprilie 2024. Explozie de energie la început de săptămână
Sursa foto: Hepta

Horoscop 22 aprilie 2024. Taurii se ocupă de dezgroparea secretelor, Fecioarele se ocupă de problemele financiare, iar Capricornii se vor ocupa de reparații în casă.

Berbec (21 martie - 19 aprilie):

Ai ocazia perfectă să profiți de această energie neobișnuită. Chiar dacă adesea poate duce la greșeli amuzante, astăzi vei face progrese semnificative prin rezolvarea afacerilor vechi, încheierea situațiilor neterminate și rezolvarea tuturor problemelor. Baftă!

Taur (20 aprilie - 20 mai):

Este o zi minunată pentru a face cercetări de orice fel, deoarece abilitatea ta de a scormoni în trecut, de a cerceta istoria și de a găsi răspunsuri la întrebări vechi este excelentă. Poți solicita ajutorul unui prieten sau al unui grup pentru a-ți facilita munca sau pentru a te asista în vreun fel. Secrete ar putea fi dezvăluite.

Gemeni (21 mai - 20 iunie):

O discuție cu un vechi prieten sau cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult, sau poate un membru al unui grup, ar putea avea loc astăzi. Această discuție ar putea să-ți clarifice ceva din trecut. O prietenie platonică s-ar putea transforma într-o flirtare.

Rac (21 iunie - 22 iulie):

Ești admirat de ceilalți conform hărții tale astrologice, aruncându-te într-o lumină flatantă. În plus, Venus se află și ea în partea de sus a hărții tale, făcându-te să pari fermecător și diplomatic cu toată lumea. Evident, este ziua perfectă să-ți reiei o idee veche și să o propui din nou. Încă o dată!

Leu (23 iulie - 22 august):

Explorarea contactelor din trecut te poate ajuta să avansezi cu planurile legate de publicare, învățământul superior, medicină sau lege, deoarece este posibil astăzi. În afara călătoriilor, care cu siguranță te vor atrage, contactele din trecut pot deschide calea pentru a explora noi domenii.

Fecioară (23 august - 22 septembrie):

Astăzi poți face progrese considerabile tratând documentația și problemele vechi care necesită atenția ta. Încearcă să rezolvi cât mai multe detalii legate de împrumuturi, ipoteci, moșteniri, proprietăți comune, taxe și datorii. Doar fă-o.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie):

Astăzi s-ar putea să fii implicat cu foști parteneri sau prieteni din trecut; totuși, acest lucru poate fi benefic pentru tine într-un fel. Poate că trebuie să închei o situație sau poate că ai nevoie de sfaturi sau asistență din partea acestei persoane?

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie):

Chiar dacă configurația astrală a creat greșeli amuzante, întârzieri și comunicări confuse, totuși, astăzi poți folosi asta în avantajul tău. Încheie tot ce ai pe masă. Vei fi surprins de cât de repede merge totul.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie):

Vechile flăcări ar putea reveni în viața ta astăzi. Acest lucru este adesea incitant și palpitant. Astăzi ai putea avea ocazia să practici sau să îți perfecționezi o tehnică. Ai putea, de asemenea, să reiei o situație cu unul dintre copiii tăi. Este o zi productivă.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie):

Ai putea face progrese în repararea caselor sau în soluționarea problemelor vechi cu membrii familiei astăzi. Asta pentru că există o șansă bună să poți pune totul laolaltă și să legi lucrurile cu un arc. Ai putea să vrei să redecorezi sau să organizezi o petrecere acasă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie):

Fii deschis la toate tipurile de discuții. Așteaptă-te să întâlnești oameni din trecutul tău și, de asemenea, să reiei probleme vechi din trecut. Aceste întâlniri ar putea fi benefice, pentru că astăzi harta ta astrală te va ajuta să faci lucrurile să se întâmple!

Pești (19 februarie - 20 martie):

Este o zi excelentă pentru a încheia probleme financiare vechi, care ar putea include solicitarea încă o dată a unei majorări de salariu, sau căutarea unui loc de muncă unde ai aplicat anterior, sau achiziționarea unui lucru la care te gândești de mult timp. Ești pregătit să acționezi!

×