x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 22 iunie 2020: Leii depășesc orice obstacol cu mult noroc

Horoscop zilnic 22 iunie 2020: Leii depășesc orice obstacol cu mult noroc

21 Iun 2020   •   19:10
Horoscop zilnic 22 iunie 2020: Leii depășesc orice obstacol cu mult noroc

Berbec
Dacă doriţi să aveţi succes, este de preferat să fiţi mai perseverent şi să investiţi mai multă energie în terminarea activităţilor restante. Munciţi mult, fără să fiţi apreciat pentru ideile originale.


Taur
Şefii vă apreciază eforturile, dar vă dau să rezolvaţi probleme pentru care sunt potrivite cu totul alte persoane. Ar fi de  preferat să-i refuzaţi pentru a nu vă face din actualii prieteni viitori adversari.

 

Gemeni
Calmul celor din jur vă influenţează pozitiv, cu toate că mai aveţi încă destule momente în care vă simţiţi debusolat. Cineva drag suferă şi vă străduiți  să-l ajutați necondiționat. Îngrijiți-vă sănătatea.

Rac
Sunteţi foarte suspicios şi nu acordaţi celor care au greşit niciun fel de circumstanţe atenuante. Intervenţiile în favoarea acestora vă enervează şi mai tare. Seara o petreceți alături de prietenii dragi.

 

Leu
Astăzi depăşiţi situaţiile dificile cu multă dezinvoltură şi noroc. Aparent nu faceţi niciun efort şi sunteţi apreciat de toată lumea, chiar şi de adversarii declaraţi.  Veți primi musafiri neanunțați.

 

Fecioara
Apar cu siguranţă încă de dimineaţă probleme inedite în viaţă familială. Cu toate că vă este contestată o parte din activitate, iar rezultatele sunt atribuite altora, vă declaraţi indiferent. Bani puţini.

 

Balanța
O dată cu reapariţia persoanei iubite, toate necazurile dispar că prin farmec. Este necesar să fiţi foarte atent, pentru că un moment de grabă poate produce un mic accident, mai puţin obişnuit. Prudență.

 

Scorpion
Astăzi vi se satisfac toate dorinţele de către persoane pe care de abia le-aţi cunoscut. Nu sunteţi în pericol să vă îndrăgostiţi, deoarece este vorba de dorinţe legate de obţinerea banilor. O zi excelentă.

 

Săgetător
Sarcinile profesionale vă dau bătăi de cap şi regretaţi că aţi refuzat orice ajutor până acum. Din nefericire, deciziile dv. nu sunt luate în seama de cei cu care aţi colaborat o perioada lungă de timp.

 

Capricorn
În această perioadă optimismul şi vitalitatea dv. sunt admirate de colaboratori şi invidiate de adversari. Micile neînţelegeri din această seară cu rudele apropiate vă apropie mai mult de persoană iubită.

 

Vărsător
În aceste zile vi se contesta drepturile pe care le aveţi asupra unor obiecte de valoare sau pur şi simplu nu sunteţi lăsat să participaţi la o activitate relaxantă. Concilierea cu amicii este tardivă.

 

 

Pești
În această perioadă este necesar să vă controlaţi cu mare atenţie reacţiile, deoarece puteţi intra foarte uşor în conflict cu toată lumea. Constrângerile la care sunteţi supus sunt însă cu adevărat stresante.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic