x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 septembrie. Balanţele se vor baza pe instinct

Horoscop zilnic, 22 septembrie. Balanţele se vor baza pe instinct

21 Sep 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 22 septembrie. Balanţele se vor baza pe instinct

Horoscop 22 septembrie 2016. Berbec

Simţi că ai ajuns la capătul răbdărilor şi că nu mai ai timp pentru tot ce ţi-ai propus. Mai e timp suficient. Trebuie doar să te aduni.

Taur

Reiei discuţiile pe care le-ai început acum câteva săptămâni şi care au ca subiect ideile tale inovative, dar nu te simţi în măsură să acţionezi.

Gemeni

După multe săptămâni de introspecţie şi reevaluare, ai ajuns la nişte concluzii. Eşti pregătit şi foarte încântat pentru a face nişte schimbări.

Rac

S-a ivit ocazia perfectă pentru a revizui şi analiza relaţia în care te afli. Dacă nu poţi rezista celor mai puternice dorinţe, procedează cu discretie şi precauţie.

Leu

În speranţa că vei putea îmbunătăţi condiţiile restrictive de muncă impuse, eşti gata să-ţi împărtăşeşti ideile, chiar dacă şeful tău nu va fi de acord.

Fecioară

Tonul cu care vorbeşti astăzi s-ar putea să afecteze persoanele din jurul tău şi tinzi să critici orice şi pe oricine. Fii mai prietenos şi vei avea de câştigat.

Balanţă

Realizezi că soluţiile raţionale sunt aplicabile mai mult în teorie decât în practică. E timpul să laşi logica deoparte şi să te bazezi pe ceea ce simţi.

Scorpion

Eşti plin de vitalitate şi ai energie cât pentru toţi colegii. Investeşte-o în ceva productiv şi din care ai de câştigat şi nu lăsa pe nimeni să te oprească.

Săgetător

Din fericire, reuşeşti să-ţi exprimi ideile pe care vrei să le pui în practică cu diplomaţie. Este o realizare importantă pentru tine, dar trebuie să fii vigilent.

Capricorn

Frustrările şi gândurile despre viaţa şi cariera ta vor ieşi la suprafaţă, după ce le-ai ţinut ascunse o perioadă îndelungată.

Vărsător

Eşti prins de un curent care simţi că nu te duce nicăieri, dar de fapt te aşteaptă noi aventuri. Provocările sunt pe drum, chiar dacă tu nu le vezi încă.  

Peşti

Vei iniţia conversaţii care te vor ajuta să primeşti răspunsurile de care ai nevoie. Discuţiile sincere cu o minte şi o inimă deschisă te vor face să te simţi mai bine. 

×