x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 iunie 2023. Taurii strălucesc, Leii sunt inventivi, iar Capricornii sunt atenți la detalii

Horoscop zilnic, 23 iunie 2023. Taurii strălucesc, Leii sunt inventivi, iar Capricornii sunt atenți la detalii

de Andreea Tiron    |    22 Iun 2023   •   16:15
Horoscop zilnic, 23 iunie 2023. Taurii strălucesc, Leii sunt inventivi, iar Capricornii sunt atenți la detalii
Sursa foto: Nine Koepfer Unsplash.com

Horoscop zilnic, 23 iunie 2023. Gemenii sunt pe val, Scorpionii uită de probleme, iar Peștii caută afecțiunea

Berbec

Luna se mută în sectorul tău de muncă și sănătate astăzi. Viața ta socială se poate îmbunătăți, mintea ta este chiar mai ascuțită decât de obicei, iar discuțiile cu ceilalți poate duce la oportunități valoroase. Energiile de astăzi favorizează idei despre bani sau afaceri.

Taur

Ai idei excelente despre cum să faci mai mulți bani. Crearea de legături și conexiuni importante poate fi acum puternică și, ca rezultat, te poți simți pe val! S-ar putea să simți că evoluezi și că ești mai independent. Personalitatea ta strălucește.

Gemeni

Mercur din zodia ta în aceste zile (până pe 26) te poziționează bine pentru a te exprima, a lua decizii mai clare și a-i încânta pe ceilalți cu personalitatea ta. Astăzi, poți simți o explozie plăcută de energie mentală, iar conversațiile sunt de-a dreptul sclipitoare. Te exprimi cu mai multă ușurință și găsești modalități de a-ți reîmprospăta viața în zone care au devenit prea plictisitoare sau lipsite de viață.

Rac

Luna se mută în sectorul tău de comunicare astăzi și ești deosebit de interesat să vorbești și să te gândești la sentimentele și atașamentele tale. Mercur, aflat în sectorul tău de confidențialitate, te îndeamnă să rămâi retras pe măsură ce rezolvi lucrurile. Ai tendința de a revizui proiecte, de a lucra în culise și de a-ți lua mai mult timp pentru fi sigur de deciziile pe care le iei.

Leu

Tranzitul de două zile al Lunii este bun pentru a trage aer în piept și a te stabiliza emoțional. Energiile de astăzi favorizează conectarea și comunicarea. Ai putea avea o relație mai relaxată cu asociații, prietenii și cunoscuții. Este, de asemenea, o perioadă activă pentru gândirea inovatoare și întreprinzătoare. Astăzi, vă puteți folosi originalitatea, inventivitatea și creativitatea.  

Fecioară

Luna intră azi în semnul tău, mutând atenția pe nevoile tale emoționale. Este timpul să vă ascultați mai atent sentimentele. Este posibil să vă bazați pe experiențele și înțelepciunea trecută pentru a gestiona detaliile prezentului în moduri creative. Ești într-o poziție excelentă pentru a-ți împărtăși ideile cu alții.

Balanță

Ai nevoie de o pauză pentru a te odihni, a reflecta și a te reorienta. Acest timp suplimentar pentru vindecarea și reînnoirea emoțională poate face minuni. O influență Mercur-Pallas încurajează gândirea creativă. Este, de asemenea, un moment bun pentru a lua în considerare îmbunătățirea stilului de viață – te simți mai încrezător în ceea ce poți realiza și ești deosebit de motivat.

Scorpion

Uiți de probleme.  Accentul în aceste zile se pune pe fericire și viață socială. Faci conexiuni interesante și faci față cu succes unei provocări.  Astăzi este excelentă pentru o gândire mai clară despre afaceri, carieră și bani.

Săgetător

Relația cu cineva special din viața ta este în centrul atenției astăzi. Scopul este de a interacționa ca egali și de a vedea pe cineva ca un întreg, mai degrabă decât să ne concentrăm asupra defectelor.  Acea persoană specială te poate încuraja să gândești mai profund sau să te exprimi mai bine.

Capricorn

Sunteți într-un ciclu grozav pentru atenția la detalii. Vă concentrați pe fiecare aspect pentru a înțelege un proiect sau o problemă. Există acolo o stare de neliniște, dar asta te poate ajuta să faci schimbările de care ai nevoie, în loc să reacționezi doar la circumstanțe frustrante.

Vărsător

Luna te conectează cu o nevoie de mai multă profunzime în relațiile și proiectele tale sau cu dorința de introspecție. Energiile de astăzi favorizează divertismentul și interacțiunile spirituale.  Tranzitele vă sporesc capacitatea de a vedea tipare și de a găsi soluții la probleme. Este un moment excelent pentru proiecte care beneficiază de un design unic, deoarece aici excelezi chiar acum.

Pești

În această dimineață, Luna se mută în sectorul tău de parteneriate pentru o ședere de peste două zile. Acest sector, aflat pe partea opusă a hărții solare, vă provoacă să vă vedeți viața dintr-o perspectivă diferită. Dorința ta de a fi în compania cuiva apropiat crește. Astăzi faci planuri cu familia, legate de casă și cei dragi. Este un moment vital pentru exprimarea afecțiunii.

 

×