x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 septembrie 2021. Fecioarele vor să plece în vacanță. Vărsătorii sunt alături de prieteni

Horoscop zilnic, 23 septembrie 2021. Fecioarele vor să plece în vacanță. Vărsătorii sunt alături de prieteni

22 Sep 2021   •   12:12
Horoscop zilnic, 23 septembrie 2021. Fecioarele vor să plece în vacanță. Vărsătorii sunt alături de prieteni
Sursa foto: Hepta

Berbec

Vei câștiga mai mulți bani prin intermediul tehnologiei informaționale. Îți place munca ta și vei fi încântat de perspectiva banilor în plus. Deși s-ar putea să nu te gândești la asta acum, ceea ce faci acum s-ar putea transforma într-o afacere profitabilă, așa că te vei întreba ce vrei cu adevărat?

Taur

Ești interesat de jocuri video sau de computer? Și dacă nu ești tu, atunci cineva apropiat petrece mult timp pe calculator. Iar acest lucru ar putea fi mai plăcut decât te aștepți. Conversația va fi și ea interesantă.

Gemeni

Astăzi te distrezi aflându-ți viitorul. Însă creierul tău nu poate procesa informațiile suficient de repede. Nu dispera. Vei înțelege mai mult decât crezi. După ce toată lumea pleacă, fă o plimbare.

Rac

Este multă activitate în cartierul tău. Dacă locuiți într-un oraș mare, poate un film sau un eveniment de știri se produce în apropiere și mulțimile se adună. Nu fi prea timid să ieși și să vezi ce se întâmplă. Dacă nu locuiești la oraș, atunci viața este mai calmă. Oricum ar fi, așteptă-te la o anumită emoție.

Leu

Folosirea tehnologiei de ultimă generație pentru a-ți crește veniturile ar putea să îți ocupe timp și energie astăzi. S-ar putea să începi o nouă afacere sau să îmbunătățești eficiența unei afaceri curente, dar va trebui să procesezi o mulțime de informații. Nu te lăsa intimidat de lucrurile tehnice. Ia lucrurile pas cu pas.

Fecioară

Aventura este întotdeauna una dintre prioritățile tale principale. Astăzi te vei gândi la un tip de aventură pe care nu l-ai încercat niciodată. S-ar putea să vrei o drumeție la munte, să vizitezi Roma sau să mergi în Pacificul de Sud. Orice vrei să faci, ar fi bine să-ți faci planuri seriioase pentru a nu avea surprize. 

Balanță

Studiul astrologiei și al disciplinelor psihice ar putea fi obiectivul tău principal astăzi. Vei vrea să urmezi un curs. Așteaptă-te să cunoști persoane noi și fascinante, care ți-ar putea deveni prieteni.

Scorpion

Prietenii, activitățile de grup și evenimentele sociale ar putea să-ți ocupe mult timp astăzi. Ele ar putea varia de la orice fel de mediu social, etnic, educațional sau național. Va fi o zi interesantă, distractivă și plăcută. De asemenea, ai putea să-ți faci prieteni noi și să cunoști cel puțin un potențial partener de dragoste.

Săgetător

Aceasta s-ar putea transforma într-o zi plină. Te concentrezi pe două lucruri. Primul este lucrul cu computerele și alte tehnologii. Al doilea este interacțiunea cu o mulțime de oameni noi. Contactul tău cu aceste persoane ar putea fi foarte plăcut și destul de stimulant, deci profită la maximum de oportunități.

Capricorn

Astăzi ar trebui să te simți entuziasmat de viață în general. Mintea ta ar putea sări de la posibile proiecte creative, la filozofie, călătorii, locuri îndepărtate și le-ai putea considera pe toate ca fiind centrul unor activități viitoare. Romantismul ar putea fi, de asemenea, în mintea ta, dar nu într-un mod obsesiv. 

Vărsător

S-ar putea să fii gazda unei adunări de prieteni și vecini interesați de astrologie, tarot, numerologie. Probabil că te vei distra, atât datorită informațiilor, cât și a camaraderiei dintre tine și oaspeții tăi. Toată lumea se va distra atât de mult încât veți planifica o altă întâlnire.

Pești

Ar putea fi o zi plină pentru tine. Participă la cel puțin o petrecere sau întâlnește-te cu un grup de prieteni. Așa te vei relaxa. Ai putea primi o mulțime de informații utile.

×
Subiecte în articol: horoscop