x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 mai 2016. Pregăteşte-te fizic şi mental, pentru că azi vei avea de dat bătălii

Horoscop zilnic, 24 mai 2016. Pregăteşte-te fizic şi mental, pentru că azi vei avea de dat bătălii

23 Mai 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 24 mai 2016. Pregăteşte-te fizic şi mental, pentru că azi vei avea de dat bătălii

Berbec: Astăzi te simţi ca un detectiv, mintea ta fiind înclinată de descifreze toate misterele peste care dai. Este o şansă să te afirmi.

Taur: Când vezi o problemă eşti primul care ia măsuri pentru a o rezolva. Acest lucru ar putea crea invidii azi, printre cei care nu te vor lider.

Gemeni: Grupul în care te găseşti, azi, ar putea intra într-un impas. Nu ezita să iei problema în mâinile tale şi să îi scoţi şi pe ceilalţi la liman.

Rac: Eşti predispus să alegi soluţii radicale pentru problemele care se ivesc azi. Ţi-ar putea ieşi foarte bine, dar sunt şi multe şanse să eşuezi.

Leu: O zi în care îţi pot veni idei strălucitoare, pe care chiar şi adversarii tăi sunt nevoiţi să le recunoască ca atare. Deci nu e cazul să fii timid.

Fecioară: Nu funcţionezi la capacitate maximă, azi, fiind predispus la melancolie. Din păcate şi cei din anturajul tău suferă de aceeaşi problemă.

Balanţă: Astăzi ai energia necesară de a muta munţii. Canalizeaz-o către scopuri demne şi nu-i băga în seamă pe cei ce te deranjează cu probleme minore.

Scorpion: Ai tendinţa de a te implica în tot felul de certuri. Principiile tale sunt solide, iar argumentele bune, însă nu neapărat practice.

Săgetător: Lucruri urâte ies la suprafaţă, la locul de muncă. Eşti tentat să îţi acoperi colegii, însă nu faci bine. Nu e timpul să fii milos.

Capricorn: Pregăteşte-te fizic şi mental, pentru că azi vei avea de dat bătălii. Ziua este presărată de conflicte, însă dreptatea e de partea ta.

Vărsător: De obicei nu îţi arăţi emoţiile, însă azi, gesturile de prietenie ale celorlalţi, te vor face să îţi expui şi latura ta sensibilă.

Peşt: Mai multe discuţii serioase care te privesc pot apărea azi. Ai tendinţa să le eviţi şi să schimbi subiectul. Poţi părea neserios din acest motiv.

×
Subiecte în articol: horoscop