x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 septembrie 2021. Taurii sunt foarte sociabili. Leii acționează din instinct

Horoscop zilnic, 24 septembrie 2021. Taurii sunt foarte sociabili. Leii acționează din instinct

23 Sep 2021   •   11:22
Horoscop zilnic, 24 septembrie 2021. Taurii sunt foarte sociabili. Leii acționează din instinct
Sursa foto: Unsplash.com

Berbec

Inspirația și imaginația ta este la cote înalte astăzi. Poate vrei să realizezi un proiect artistic. Ai putea fi plăcut surprins de rezultate. Intuiția ta funcționează iar înțelegerea față de cei din jurul tău este crescută. Nu-ți fie frică să acționezi din instinct. 

Taur

Arăți superb și ești foarte sociabil. Vei putea găzdui un eveniment social sau decizi să participi la unul unde ai fost invitat. Ești întotdeauna un tovarăș simpatic dar astăzi, mai mult ca oricând, entuziasmul tău este mare. Oamenii vor dori să se bucure de compania ta. Vei avea și câteva informații interesante pe care toată lumea va dori să le audă.

Gemeni

Unele neînțelegeri ar putea provoca confuzie în casă. Intuiția și înțelegerea ta ar trebui să dezamorseze situația, mai ales că ești mai diplomat decât de obicei. Ai și inspirație artistică, poate un proiect nou  care ar putea fi important pentru cariera ta sau ți-ar deschide noi oportunități.

Rac

Evenimentele sociale la care participi astăzi te pun în legătură cu niște oameni fascinanți. O nouă cunoștință ar putea deveni un prieten apropiat. Aceste persoane pot fi foarte educate într-un domeniu care te interesează sau din alte state. Conversația va fi stimulantă. Orice informație te va ajuta mult timp. 

Leu

În general, îți place să te gândești la tine ca la o persoană practică și cu picioarele pe pământ. Astăzi s-ar putea totuși să apelezi la intuiție mai mult decât de obicei. Este posibil ca oamenii din jurul tău să acționeze diferit, iar înțelegerea ta ar putea să-ți ofere indicii cu privire la adevăratele lor motivații și la modul în care să le faci față. Urmeaza-ti inima!

Fecioară

Emoțiile ar putea fi ridicate printre cei apropiați. S-ar putea să pară că toată lumea are o dispoziție proastă! În propriile tale relații cu ei, natura ta prietenoasă și abilitățile sociale îi vor calma și îi vor menține calmi. Evenimentele sociale te țin ocupat. Ai putea încheia contacte valoroase.

Balanță

Căldura, sensibilitatea și înțelegerea ta în relațiile cu cei care te interesează sunt sporite. Ar trebui să te simți deosebit de bine, deoarece ești sănătos. Vrei să fii sociabil cu prietenii și familia. Dacă nu sunt planificate ieșiri, nu ezita să le planifici. Toată lumea se va distra minunat, iar compania ta va fi foarte plăcută.

Scorpion

Problemele de romantism, dragoste și căsătorie ar trebui să iasă foarte bine astăzi. Conversațiile intime vin cu ușurință la tine. Înainte de a vorbi, asigură-te că îți exprimi gândurile în mod corect. Există pericolul ca partenerul tău să-ți interpreteze greșit cuvintele. Nu te supăra.

Săgetător

Comunicarea dintre tine și un membru al familiei ar putea fi dificilă astăzi. Căldura și înțelegerea ta ar putea da acestei persoane curajul să-ți spună ce gândește. Ai chef de aventură, așa că tu și un partener romantic decideți să ieșiți în oraș și să vă distrați. Amândoi arătați și vă simțiți bine.

Capricorn

O scrisoare de bun venit, un apel telefonic sau o vizită ar putea veni de la un iubit sau un prieten apropiat care aduce știri interesante. Energiile tale creatoare clocotesc, așa că vrei să să scrii, să compui muzică, să desenezi sau să pictezi. S-ar putea să trimiteți și câteva mailuri, să efectuați o mulțime de apeluri telefonice sau să faci multe excursii scurte în cartier, poate la biblioteci sau librării.

Vărsător

O veste bună despre bani te determină să vrei schimbări în casă. Vrei să-ți redecorezi căminul și chiar să cumperi o nouă mobilă. Aceste lucruri vor  fi foarte distractive pentru tine așa că atrage-i și pe ceilalți membri ai familiei. 

Pești

O vizită a unei rude sau a unui vecin la începutul zilei te va bine-dispune. Această persoană îți va aduce vești interesante, cuvinte încurajatoare sau poate un dar. Ascultă și bucură-te, dar ferește-te de bârfe. Este puțin probabil ca unele lucruri să fie adevărate, așa că păstrează totul pentru tine. Seara, ieși în oraș!

×
Subiecte în articol: horoscop