x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 iulie 2016. Nu lăsa eşecurile altora să te descurajeze

Horoscop zilnic, 25 iulie 2016. Nu lăsa eşecurile altora să te descurajeze

24 Iul 2016   •   19:30
Horoscop zilnic, 25 iulie 2016. Nu lăsa eşecurile altora să te descurajeze
Sursa foto: Viacheslav Sevastyanov/Getty Images/Hemera

Berbec: O zi în care îţi merge bine în activităţile pe care le faci în mijlocul naturii. Eşti cuprins de un spirit ecologist, care te înnobilează.

Taur: Ţi-ar prinde bine să îţi asumi mai multe responsabilităţi. Lucrurile nerezolvate se adună, iar în curând vei fi copleşti, dacă nu iei măsuri.

Gemeni: Vorbeşti cu multă înţelepciune despre problemele în care nu eşti implicat. A venit momentul, însă, să aplici şi în cazul tău ceea ce predici.

Rac: Este important să îţi ţii promisiunile, chiar dacă pentru asta e nevoie de mai multe eforturi decât anticipai. Trebuie să ţii la cuvântul dat.

Leu: Nu lăsa eşecurile altora să te descurajeze. Ai încredere în capacităţile tale şi lucrează tenace să rezolvi ceea ce alţii nu au putut.

Fecioară: Ai un drum clar de urmat şi trebuie să te ţii de el. Ocolişurile par tentante, însă, pe termen lung, nu îţi vor face bine deloc.

Balanţă: Lucrurile încep să-ţi meargă din plin. Este momentul potrivit să îţi faci nişte planuri mai îndrăzneţe pentru lunile care urmează.

Scorpion: Ţi se face o ofertă de a participa la un proiect care s-ar putea să fie profitabil. Studiază în să propunerea cu atenţie să vezi dacă ţi se potriveşte.

Săgetător: Îţi faci visuri frumoase legate de viitorul familiei. Ai grijă, însă, să nu fie prea fanteziste. Nu toţi sunt pe lungimea ta de undă.

Capricorn: Depui prea multe eforturi pentru lucruri care nu sunt cu adevărat importante. Ar fi bine să meditezi puţin la ceea ce vrei de la viaţă.

Vărsător: O zi de bun augur pentru proiecte îndrăzneţe. Ai energia necesară de a-i uni pe cei dragi în jurul tău şi a le arăta direcţia de urmat.

Peşti: Eşti cam pesimit, azi, iar atitudinea ta este ca un duş rece pentru cei din jurul tău. Încearcă măcar să fii politicos în pesimismul tău.

×
Subiecte în articol: horoscop