x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 25 octombrie: Leii primesc aprecieri la locul de muncă

Horoscop zilnic 25 octombrie: Leii primesc aprecieri la locul de muncă

24 Oct 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 25 octombrie: Leii primesc aprecieri la locul de muncă

Berbec

Vă bate gândul să jucaţi cuiva apropiat o farsă. O puteţi face doar cu condiţia să nu depăşiţi limitele şi să vă includeţi și voi în joc.

Taur
Zilele acestea, astrele te ajută să ajungi uşor la rezultatele visate. Lucrurile vor evolua într-o direcţie bună pe termen lung.

Gemeni

Veţi intra în contact cu autorităţile sau veţi primi o decizie oficială. Nu vă îngrijorați, aceasta nu va afecta situaţia actuală.
Rac

Va trebui să daţi un răspuns la o propunere care vi s-a lansat de ceva vreme. Persoanele implicate vor insistă să le fiţi colaborator.

Leu

Vă merge foarte bine la muncă unde veţi avea parte de aprecieri. Asta vă stimulează şi se răsfrânge pozitiv în aspectele vieţii cotidiene.
Fecioara

Se poate accentua un conflict între generaţii, cu părinţii sau copiii. Dreptatea e undeva la mijloc ,deci va trebui să acceptaţi un compromis.
Balanţă

Risc mare de ceartă cu partenerul pe fondul unor ambiţii mărunte. Preţul emoţional este prea mare pentru o victorie lipsită de importantă.
Scorpion

Sunteţi în faţă unui bilanţ înainte de a face unele schimbări necesare. Câteva lucruri e bine să fie păstrate sau continuate.
Săgetător

Un demers iniţiat recent către o persoană influentă merge cât se poate de bine. Astăzi vă puteţi aştepta la avantaje foarte plăcute
Capricorn

O conjunctură de grup vă pune în situaţia de lider. Aceasta vă va face generos, iar feedback-ul va fi pe măsura așteptărilor voastre.
Vărsător

Astăzi sunteţi uşor depresiv din cauza unei aglomerări de sarcini la serviciu. Încercați să căutaţi susţinere de la colegi și colaboratori.

Peşti

Un eveniment vă va stimula să faceţi nişte economii. Poate fi vorba de un plan de vacanţă sau de posibilitatea unei achiziţii la un preţ bun.

×
Subiecte în articol: horoscop