x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 septembrie 2015. Prioritatile tale se tot schimbă astazi, ca urmare a solicitarilor din partea familiei si a nevoilor cuiva drag

Horoscop zilnic, 25 septembrie 2015. Prioritatile tale se tot schimbă astazi, ca urmare a solicitarilor din partea familiei si a nevoilor cuiva drag

24 Sep 2015   •   19:58
Horoscop zilnic, 25 septembrie 2015. Prioritatile tale se tot schimbă astazi, ca urmare a solicitarilor din partea familiei si a nevoilor cuiva drag



Horoscop 25 septembrie. Berbec
Poti sa-ti sufleci manecile pentru ca, incepand de astazi esti pus pe fapte mari. Intai, pentru ca multe s-au deteriorat, au stagnat ori au supravietuit cu greu: relatii, activitate profesionala, poate chiar sanatate. Acum e timpul sa te ridici, sa te vaiti mai putin si sa faci mai mult. Poti corecta erori din trecut, ai toate resursele pentru a deveni mai eficient si a obtine ceea ce vrei. Nu fara munca, dar cu spor.

Horoscop 25 septembrie. Taur
Astazi lasa-ti loc de neprevazut in program, pentru ca acesta e la fiecare colt de… secunda. Atat in zona carierei, in relatiile cu sefii dar si in proiectele la care lucrezi. Energia se schimba, odata cu intrarea lui Marte in Fecioara si revenirea lui Pluto in mers direct, deci si prioritatile. De acum, atentia ta este indreptata catre esenta din lucrurile simple, catre iubire daruita, serviciul oferit oamenilor de drag, dar si dorinte care merita infaptuite.

Horoscop 25 septembrie. Gemeni
Prioritatile tale se tot schimb astazi, ca urmare a solicitarilor din partea familiei si a nevoilor cuiva drag sau a unor treburi casnice care nu mai pot fi amanate. Asadar, e nevoie sa negociezi permanent, sa gasesti un echilibru intre ce-si doresc ceilalti si ce-ti doresti tu. Oricum, privirea va fi indreptata mai mult ca de obicei catre familie si casa, in urmatoarele saptamani. Reparatii, mutari, curatenie generala, chiar o mutare… sunt posibile in urmatoarea perioada.

Horoscop 25 septembrie. Rac
Zona finantelor ramane acuta si astazi, cel putin in a doua parte zilei, cand esti pus in postura de a negocia la sange sau de a-ti schimba prioritatile in materie de cheltuieli. In acelasi timp, surprize placute nu sunt excluse, legat de castiguri. Oricum, o schimbare de abordare e necesara si vei fi foarte motivat incepand de acum. Incepe sezonul masurilor luate cu sange rece, cu dor de claritate, eficienta si responsabilitate. Gata cu musamalizarile si compromisul, incepe curatenia si organizarea, mai ales in ce priveste munca si resursele tale.

Horoscop 25 septembrie. Leu
Marte paraseste astazi semnul tau solar si intra in Fecioara, activand de data aceasta zona banilor castigati in urma vanzarii talentelor tale. Urmeaza cateva saptamani in care ai de ajustat unele abordari in privinta banilor si in care vei cauta si vei gasi solutii pentru imbunatatirea veniturilor. In orice caz, fii gata sa-ti asumi responsabilitatea unor greseli sau alegeri inconstiente din trecut, ori a unor comoditati care te-au adus in punctul in care esti.

Horoscop 25 septembrie. Fecioara
Pot aparea surprize si intorsaturi de situatie in zona muncii. Cu cat esti mai flexibil si creativ, cu atat vei vedea mai repede care e rostul acestora. Pe de alta parte, Marte intra astazi in zodia ta, anuntand inceputul unei perioade de schimbari la nivel de imagine, relatii, atitudine, chiar infatisare. Acum e momentul sa incepi ceva ce ai amanat mult timp, sa faci lucruri care necesita curaj si sa te pui pe tine pe primul plan.

Horoscop 25 septembrie. Balanta
Dorinta de libertate pe care o manifesti astazi prin alegerile facute si, probabil, prin razgandiri, ii va deruta putin pe cei din jur. Cu toate acestea, ai suficiente motive de bucurie, daca faci ce-ti indica inima ta. Marte ajunge astazi in zon discretiei, prin urmare e important ca in urmatoarele saptamani sa stai mai in umbra, sa evaluezi unele alegeri si consecinte ale lor, sa-ti regandesti strategia, mai ales in relatii si in chestiuni legate de contracte si negocieri.

Horoscop 25 septembrie. Scorpion
Astazi, experientele pe care ti le serveste viata, te pun fata in fata cu sufletul tau, sa recunosti ce vrei, cu cine si de ce, mai ales in ce priveste cariera. Esti tu dispus sa renunti la confort pentru a face ceva ce iti place? Astazi vei fi in situatia de a alege. In alta ordine de idei, urmeaza o perioada de lucru intens la niste proiecte, in care esti bucuros sa te pui in serviciul altora. La pachet cu aceasta, vine necesitatea de a invata sa ceri banii pe care-i meriti.

Horoscop 25 septembrie. Sagetator
Pentru tine, incepe o perioada plina, cu multe responsabilitati in cariera si multe de clarificat/rezolvat. Marte se aseaza in zona carierei, ceea ce inseamna ca ai cateva saptamani la dispozitie sa-ti revendici locul cuvenit, sa-ti negociezi pozitia si sa obtii ce meriti. Pana una alta, e nevoie sa fii atent la semnale si sa-ti si asumi unele greseli din trecut, pentru a le putea corecta. Daca sunt chestiuni juridice neclare, acum e timpul sa le rezolvi.
Horoscop 25 septembrie. Capricorn
S-ar putea sa faci astazi niste artificii in zona financiara, pentru a-ti pastra echilibrul si stabilitatea, dar in acelasi timp satisfacandu-ti nevoile si capriciile. Familia e sprijin pentru tine si te surprinde cu gesturi sau vesti bune. Marte intra in Fecioara, iar pentru urmatoarele saptamani, e sustinatorul tau in toate demersurile pe care le faci, mai ales pentru evolutia ta, dar si in materie juridica.

Horoscop 25 septembrie. Varsator
Astazi pare ca nimic nu poate fi prevazut, dar tu esti obisnuit cu schimbarile de ritm, asa ca nu e o problema. In schimb, e nevoie sa negociezi si sa restabilesti echilibrul in relatiile tale care conteaza, pentru ca astazi vor iesi la iveala niste disensiuni. Marte in Fecioara, de astazi, te invita sa te ocupi de datorii, taxe, plati, sau de impartirea resurselor in urma unor despartiri sau desfaceri de parteneriate/contracte.

Horoscop 25 septembrie. Pesti
O zi in care nu sunt recomandate eforturile mari, nici actiunile care-ti consuma multa energie si resurse. Pe cat posibil, ramai intr-o zona de discretie, mai ales daca in zona muncii exista tensiuni si jocuri de culise. Marte intra in Fecioara, asa ca incepe o perioada de reglaje in relatii, mai ales in relatia de cuplu. Dar e si o perioada in care vei primi propuneri si te vei implica in proiecte care implica expunere mai mare.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 25 septembrie horoscop