x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 iulie 2016. Dacă trebuie să iei o decizie, urmează-ţi instinctul

Horoscop zilnic, 26 iulie 2016. Dacă trebuie să iei o decizie, urmează-ţi instinctul

25 Iul 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 26 iulie 2016. Dacă trebuie să iei o decizie, urmează-ţi instinctul

Berbec: Unii oameni vor face pe şefii, deşi nu sunt şi vor încearca să îţi dea lecţii, deşi nu sunt pregătiţi. Nu ezita să-i trimiţi la plimbare.

Taur: Când îţi place ceva, uiţi să mai pui frână. Ceva interesant îţi va capta atenţia. Una este să-ţi urmezi pasiunea, alta e să fii obsedat.

Gemeni: Creierul tău lucrează mereu mai mult decât ar trebui. Când analizezi excesiv ceva, tinzi să introduci în ecuaţie şi factori care nu există.

Rac: Te găseşti într-o situaţie în care mai multe persoane încearcă să te manipuleze. Dacă trebuie să iei o decizie, urmează-ţi instinctul.

Leu: Cineva din anturajul tău te dezamăgeşte. Nu este momentul să ai o reacţie violentă. Cântăreşte bine situaţia înainte de a aplica pedepse.

Fecioară: Începe o perioadă propice pentru a urmări interese noi. Nu spune nu dacă apar noi provocări. Oportunităţile sunt multe şi diverse.

Balanţă: O persoană la care nu te aşteptai ia o decizie care îţi schimbă toate planurile. Iniţial nu eşti foarte mulţumit, însă lucrurile ies bine.

Scorpion: Cineva simte nevoia să îşi spună părerea legată de acţiunile pe care le întreprinzi. Eşti agasat de intervenţie, însă este una utilă.

Săgetător: Afli un adevăr incomod şi nu ştii dacă să-l ţii pentru tine sau să îl dezvălui tuturor. Te-ar ajuta mult sfatul unei persoane mai în vârstă.

Capricorn: O zi în care îţi este greu să te concentrezi când se ivesc probleme complicate. E important, însă, să nu mergi pe mâna altora.

Vărsător: Cineva încearcă să te manipuleze. Ai grijă să nu te bazezi pe spusele altora, dacă trebuie să iei o decizie, ci să verifici totul de la sursă.

Peşti: O zi în care îţi vin idei bune, însă ai greutăţi în a le pune în practică deoarece eşti ezitant. Nu te mai îndoi de tine. Puţin curaj!

×
Subiecte în articol: horoscop