x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 septembrie. Vă aşteaptă o săptămână productivă

Horoscop zilnic, 26 septembrie. Vă aşteaptă o săptămână productivă

25 Sep 2016   •   20:15
Horoscop zilnic, 26 septembrie. Vă aşteaptă o săptămână productivă

Horoscop 26 septembrie 2016. Berbec

Începi săptămâna excelent pentru că vei munci la un proiect dificil, dar dai dovadă de atenţie şi concentrare, iar asta va atrage atenţia şefului tău.

Taur

Trebuie să iei iei o decizie cu privire la o situaţie destul de complicată. Toată ziua o să-ţi stea mintea la asta, dar trebuie să fii raţional şi să laşi sentimentele deoparte.

Gemeni

 Te simţi atras de o persoană cu care nu ai nimic în comun la prima vedere. Cu toate astea, te apropii de ea şi astfel relaţia ta actuală este pusă în pericol.

Rac

Vei avea un început greu de săptămână pentru că reuşeşti să dezamăgeşti o persoană importantă, care te-a ajutat şi susţinut mereu. Eşti într-o stare de spirit pe care nici tu nu o înţelegi.

Leu

Vrei să scapi de orice lucru inutil, sau care te trage înapoi, indiferent că este vorba de obiecte sau persoane. Eşti foarte selectiv şi ştii exact ce vrei!

Fecioară

Şeful tău îţi va da mult de muncă şi vei fi nevoit să stai peste program. Trebuie să-ţi amâni orice plan pe care îl făcusei, chiar dacă nu îţi place deloc.

Balanţă

Te zbaţi între dorinţa de a te răsfăţa şi regretul că nu si resursele necesare pentru a face asta. Dacă nu vei fi cumpătat, nu te vei mai putea opri şi vei rămâne fără bani.

Scorpion

Eşti nemulţumit de partenerul tău, sau de locul de muncă de ceva timp, dar nu ai avut curajul să faci nicio schimbare. Astăzi este ziua perfectă pentru a-ţi lua inima-n dinţi!

Săgetător

Cedezi insistenţelor unei persoane de care nu te simţi atras deloc, iar asta îţi va da bătăi de cap, pentru că nu vei scăpa prea uşor de ea.

Capricorn

Trebuie să iei o decizie greu de luat, pentru că este vorba de un subiect foarte dificil şi delicat. Cere ajutorul unui prieten sau a unei persoane care ştie despre ce e vorba.

Vărsător

Este posibil să apară multe sarcini la locul de muncă pe care trebuie să le rezolvi. Reuşeşti să le îndeplineşti, chiar dacă vei sta şi peste program.

Peşti

Chiar dacă nu îţi place deloc, vei fi nevoit să ceri ajutorul unui prieten sau al partenerului, pentru că eşti implicat într-o grămadă de proiecte.

 

×