x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 iulie 2016. Dacă ceilalţi nu vor să te asculte, insistă

Horoscop zilnic, 27 iulie 2016. Dacă ceilalţi nu vor să te asculte, insistă

26 Iul 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 27 iulie 2016. Dacă ceilalţi nu vor să te asculte, insistă

Berbec: Cineva îţi pune la îndoială capacităţile. Firea ta te îndeamnă să analizezi bine acuzaţiile înainte de a răspunde. Să nu dureze prea mult, totuşi.

Taur: Fii atent la orice informaţie ţi se furnizează, astăzi. Există oportunităţi pe care le-ai putea rata din lipsă de atenţie.

Gemeni: Nu îţi băga nasul unde nu îţi fierbe oala. Curiozitatea ta firească ar putea fi interpretată drept o acţiune de spionaj de către ceilalţi.

Rac: Aşteaptă-te să fi contrazis. Ideile tale intră în conflict cu ale celor din jurul tău. Pentru armonia grupului fii dispus la compromisuri.

Leu: Mulţi încearcă să te "aburească" astăzi. Cel mai bine ar fi să ţii cont de faptele din trecut ale altora, nu de vorbele de acum.

Fecioară: O călătorie este exact ceea ce îţi trebuie în momentul acesta. Dacă nu o poţi face azi, măcar fă planuri pentru una mai târziu.

Balanţă: Nu respinge o idee pe care o auzi, astăzi, doar pentru că este nouă sau neobişnuită. Poţi rata mai mult decât ai crede tratând-o superficial.

Scorpion: Dacă ceilalţi nu vor să te asculte, insistă. Nu îi lăsa să aleagă un drum greşit doar pentru că nu sunt de acord cu tine. Trebuie să te impui.

Săgetător: Nu spune că eşti de acord cu cineva doar pentru a te integra în grup. Este important să fii sincer, chiar dacă altora nu le pică bine.

Capricorn: Mintea îţi merge brici şi vei găsi satisfacţii mari în activităţile intelectuale, fie că ţin de muncă sau doar de jocuri de societate.

Vărsător: O zi în care îi uimeşti pe ceilalţi planuri radicale. Aşteaptă-te la opoziţie, dar nu renunţa dacă nu ţi se aduc argumente contra valabile.

Peşti: Eşti mai creativ astăzi şi propui soluţii neconvenţionale pentru probleme curente. Ai grijă să şi funcţioneze. Reputaţia ta e la mijloc.

×
Subiecte în articol: horoscop