x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 martie 2022. Berbecii se îndrăgostesc. Scorpionii au găsit cariera perfectă

Horoscop zilnic, 27 martie 2022. Berbecii se îndrăgostesc. Scorpionii au găsit cariera perfectă

26 Mar 2022   •   20:45
Horoscop zilnic, 27 martie 2022. Berbecii se îndrăgostesc. Scorpionii au găsit cariera perfectă
Sursa foto: Unsplash.com

Taurii organizează o întâlnire, Racii stau bine cu banii, Gemenii și Balanțele sunt preocupate de dragoste, Capricornii au vise ciudate, iar Peștii se dedică unei cauze umanitare.

Berbec

Dacă ești singur, o nouă iubire ar putea să-ți apară în cale. Va fi o persoană atractivă, inteligentă, cu spirit liber și foarte atrasă de tine.  Ai grijă să nu te miști prea repede. Nu vei dori ca această nouă relație să se stingă la fel de repede cum a apărut.

Taur

Astăzi organizezi o întâlnire de grup în casa ta. Oaspeții vor fi oameni din domenii interesante, precum astrologia, metafizica, mediul înconjurător și artele. Ar putea fi prezent și un iubit. Vor avea loc discuții fascinante. 

Gemeni

Ai citit romane romantice sau te-ai uitat la filme de dragoste în ultima vreme? S-ar putea să fii implicat într-o relație pasională sau să speri la una. Toate semnele indică faptul că iubirea va deveni o prioritate pentru tine. 

Rac

Banii câștigați prin implicarea în arte, poate cele care combină creativitatea cu tehnologia computerizată, îți apar în  cale. Din punct de vedere financiar, te descurci destul de bine. Este un moment excelent pentru a face acest lucru, deoarece toate semnele indică faptul că acest tip de activitate ar putea fi foarte profitabilă în următorii câțiva ani. 

Leu

Problemele de dragoste îți provoacă tensiune de ceva vreme? Dacă da, așteaptă-te  să se termine acum. Cineva pe care îl iubești îți răspunde la sentimente și este foarte nerăbdător să rezolve orice problemă și să privească spre viitor. Această relație va reuși dacă intri în ea cu ochii larg deschiși. Nu avea așteptări nerealiste de la partenerul tău. Învață să iubești defectele oamenilor la fel de mult ca perfecțiunea.

Fecioară

Dacă ești singură și cauți dragostea, s-ar putea să o găsești astăzi dar într-un mod efemer. Te îndrăgostești de proverbialul străin din cameră. Acest lucru ar putea reprezenta o problemă dacă acea camera este de fapt un metrou aglomerat, dar aici este nevoie de credință. Dacă persoana pare îți împărtășește atracția, veți reuși să vă găsiți unul pe celălalt. 

Balanță

Dragostea face lumea să se rotească astăzi. Toți cei din jurul tău sunt profund implicați într-o poveste de dragoste? S-ar putea să fii îndrăgostit de o persoană foarte interesantă, poate dintr-o țară străină sau din domeniul dreptului, al educației sau al publicității. Nu te lupta cu asta și nu-ți face griji că vei fi rănit. Relaxeaza-te si lasă-te iubit. 

Scorpion

S-a materializat dintr-o dată cariera perfectă? Dacă da, nu considera că este prea frumos pentru a fi adevărat. Este foarte, foarte real! Ia-ți câteva zile pentru a lua în considerare toate opțiunile și toate evenimentele neprevăzute. Vorbește cu oameni care cunosc dezavantajele domeniului. Dacă totul pare favorabil, mergi înainte. Este posibil ca o astfel de oportunitate să nu mai apară mult timp.

Săgetător

Un site web sau un documentar TV te puneîn legătură cu o organizație educațională sau spirituală ale cărei scopuri par să se potrivească perfect cu ale tale. Acest lucru îți poate capta interesul și te face să vrei să afli mai multe. Un prieten vrea să exploreze acest teritoriu. Participați împreună la o clasă sau un atelier și experimentați direct programele. 

Capricorn

Ai niște vise ciudate, mistice în noaptea asta, care implică îngeri sau alte ființe spirituale. Mesajele lor ar putea face lumină asupra unei relații romantice pe care s-ar putea să nu o înțelegi bine. Ține un caiet lângă pat, astfel încât să poți nota detaliile viselor imediat ce te trezești. 

Vărsător

Evenimentele sociale de astăzi te vor putea pune în legătură cu oameni din artă, în special din film, televiziune, înregistrările și grafica pe computer, care combină creativitatea cu tehnologia modernă. Dacă ești singur, poți întâlni un viitor iubit. Dacă nu, acești oameni îți pot oferi informații și contacte valoroase, astfel încât să avansezi în carieră, mai ales dacă este de natură artistică.

Pești

Petreci o mare parte din zi promovând interesele unei organizații dedicate unei cauze care înseamnă mult pentru tine, poate în drepturile animalelor sau ale copiilor. Ceva ce înveți, poate de la televizor sau de pe internet, te-ar putea ajuta să faci diferența. Așteaptă-te să obții o mulțime de satisfacții din asta. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic