x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 28 august: Racii trebuie să fie prudenți și să-și selecteze cu grijă vorbele și gesturile

Horoscop zilnic 28 august: Racii trebuie să fie prudenți și să-și selecteze cu grijă vorbele și gesturile

27 Aug 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 28 august: Racii trebuie să fie prudenți și să-și selecteze cu grijă vorbele și gesturile

Berbec

Ești plin de energie, dornic de a te implica în cât mai multe și dificile acțiuni. Este posibil să-ți iroseși energia în relații nepotrivite.

Taur

Gândește-te cum ai dori să fie viața ta de acum încolo și făți planuri în acest sens. Ai grijă de sănătate și evită intervențiile chirurgicale.

Gemeni

Nu te baza pe alții pentru a-ți rezolva chestiunile parteneriale Ocupă-te pe îndelete de cheltuieli și stabilește un plan de investiții pe termen lung.

Rac

Fii prudent și selectează-ți cu grijă vorbele și gesturile. Unii te pot înțelege greșit, iar alții abia așteaptă să-ți pună bețe în roate.

Leu

Gândurile tale zboară departe, fie la ținuturi îndepărtate, fie la concepții filozofice despre lume și viață. Ți-ar prinde bine câteva zile de vacanță.

Fecioară

O zi în care vei achita facturi, taxe, diverse alte datorii sau cheltuieli restante. Pe de altă parte poate intra în discuție și o colaborare.

Balanță

Pentru că ești foarte secretos și retras, atât partenerul de viață, cât și colegii de serviciu te vor provoca la discuții dorind să afle ce gândești.

Scorpion

Astrele te sfătuiesc să alegi cu grijă prioritățile și să stabilești un nou plan de acțiune. Ai grijă și de sănătate, pentru că este vulnerabilă.

Săgetător

Ziua te predispune la excese de tot felul. Mai ales în relațiile sentimentale ești tentat să exagerezi, să ceri prea mult de la persoana

Capricorn

Ocupă-te de segmentul domestic, fie că este vorba despre activitățile casnice, fie despre relațiile cu membrii familiei. Evită discuțiile.

Vărsător

Multe dialoguri, întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distanțe scurte. O zi controversată, cu suprize de tot felul.

Pești

Este posibil să primești sume de bani, consistente, restante în domeniul profesional sau măcar afli vești deosebite în acest sens.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop