x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 februarie. Ce fac zodiile în ultima zi a lunii februarie?

Horoscop zilnic, 28 februarie. Ce fac zodiile în ultima zi a lunii februarie?

27 Feb 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 28 februarie. Ce fac zodiile în ultima zi a lunii februarie?

Berbec

Sănătatea ta mentală şi fizică va avea de suferit dacă nu eşti activ. Ieşi afară la aer, fă sport, sau plimbări lungi, activităţi ce te vor stimula foarte mult.

Taur

Ai foarte multă energie care abia aşteaptă să fie consumată pe activităţi de tot felul, cât mai diverse. Orice ai face, ai grijă să nu o iroseşti.

Gemeni

Este o zi excelentă pentru a lăsa spiritul creativ să se manifeste. Artele sunt foarte importante pentru tine şi te fac foarte fericit.

Rac

Dacă te simţi obosit, întinde-te pe spate, pur şi simplu, închide ochii şi ascultă muzică. Munceşti destul de mult în ultima vreme şi ai nevoie de relaxare.

Leu

A doua zi a săptămânii îţi va aduce sentimente puternice, dar nu te vor lua pe neaşteptate, pentru că ai tendinţa de a pune suflet în tot ceea ce faci.

Fecioară

Ca şi în cazul Gemenilor, te loveşte creativitatea, dar nu este vorba de pictat, cantat sau compus melodii. Vei reorganiza biroul sau casa într-un mod expresiv.

Balanţă

Vei începe ziua minunat şi îţi va da un tonus puternic şi energie pentru întreaga zi. Vei ajunge chiar la sala de sport, sau vei alerga în parc.

Scorpion

Nu mai e timp de joacă. Săptămâna se aglomerează şi sarcinile de la serviciu vor solicita foarte multă creativitate şi concentrare.

Săgetător

În timp ce eşti extrem de concentrat făcând muncă intelectuală, eşti pasionat şi de activităţile în aer liber, de sport şi de treburile casnice.

Capricorn

Să nu te surprindă faptul că te vei simţi foarte obosit şi bolnav astăzi, pentru că starea ta emoţională se va vedea şi pe plan fizic. Odihneşte-te.

Vărsător

Vei avea o zi foarte aglomerată, cel mai probabil, lucru ce ţi se potriveşte perfect. Iubeşti să duci la final proiectele şi să fii activ. Urăşti monotonia.

Peşti

Puterea de a-ţi susţine deciziile în mod public şi de a-i nu-i lăsa pe alţii să te controleze va apărea când te aştepţi mai puţin.

×