x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 octombrie 2021. Gemenii se supără. Capricornii sunt sarcastici

Horoscop zilnic, 28 octombrie 2021. Gemenii se supără. Capricornii sunt sarcastici

27 Oct 2021   •   12:28
Horoscop zilnic, 28 octombrie 2021. Gemenii se supără. Capricornii sunt sarcastici
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai un puternic sentiment de sine. Fii stăpân pe situații în loc să le lași să preia controlul asupra ta. Dar acest sentiment de independență și încredere în sine poate amenința pe ceilalți. Sunt unii care se simt în siguranță știind că te bazezi pe ei. Aceasta este una dintre acele zile în care s-ar putea să simți câteva dureri de evoluție, pe măsură ce schimbările se intersectează cu zona de confort.

Taur

Te simți ca un mediator între două tabere sau te afli într-o luptă care are nevoie de mediere. Marea problemă a tensiunii de astăzi este că o parte ar putea fi încăpățânată și se bazează pe fapte și adevăr, iar cealaltă este legată de o perspectivă mai largă, dar nu neapărat una realistă. Faptele s-ar putea deforma, în funcție de cine le prezintă.

Gemeni

Aveți grijă pentru că iei totul ca pe o ofensă personală. Acțiunile unor te pot răni emoțional, dar nu trebuie. Atâta timp cât ești capabil să menții o perspectivă sănătoasă asupra situației, vei vedea că multe dintre comportamentele care te supără sunt rezultatul nesiguranțelor altcuiva.

Rac

Ești tensionat și asta te frustrează. Te întrebi de ce nu te înțelege nimeni. Din păcate, există ego-uri mari și atitudini nerealiste care fac dificil pentru alți oameni să vadă lucrurile simplu. S-ar putea să descoperi că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te îndepărtezi.

Leu

Vor fi tensiuni printre prieteni pentru că brusc cineva se simte ignorat. Oamenii au tendința să formeze grupuri. Tot ce poți să faci este să fii logic astfel încât toată lumea să participe în mod egal. Trebuie să rămâneți uniți. Împreună sunteți puternici, dar dacă veți fi divizați, o să deveniți dușmani.

Fecioară

Spiritul tău plin de viață și imaginație este în ton cu ceilalți. Nevoia unei conștiințe și a unei umanități în evoluție a devenit mai evidentă pentru tine, pe măsură ce trece timpul. Aceste probleme apar astăzi, dar nu fi surprins dacă lucrurile se verifică în realitate. Visele tale pot fi nerealiste. Cineva ar putea încerca să-ți spargă bula, așa că fii atent. Nu-ți pierde din vedere obiectivele.

Balanță

Tocmai când încetinești, simplifici și planifici, imaginația ta începe să zboare. Stabilizarea îți împiedică însă spiritul creativ. Ultimul lucru pe care mintea ta artistică vrea să-l facă este să încetinească. Rezolvarea acestui conflict interior poate fi dificilă, dar este posibil. Aceste două părți ale sunt în aceeași echipă, nu opuse. Dacă lucrează împreună, îți poți atinge ambele obiective.

Scorpion

Simțul tău de joc s-ar putea să-ți aducă necazuri. Acest tip de atitudine s-ar putea confrunta cu cineva care ia lucrurile în serios. Poate fi dificil pentru tine să știi cât de departe să împingi o situație. Poate vrei să o forțezi pe cealaltă persoană să se alăture escapadelor tale, dar ai grijă și de nevoia de a te acomoda și de a deveni serios.

Săgetător

Gadget-urile și dispozitivele noi care ar trebui să faciliteze realizarea anumitor sarcini pot provoca mai multă confuzie. De multe ori vre să faci lucrurile în mod tradițional. Chiar dacă oamenii pot râde de tine, ai tendința de a insista că vechea cale este cea mai bună. Fă-ți timp pentru a-ți finaliza treburile și sarcinile astăzi.

Capricorn

Ai grijă că exagerezi cu sarcasmul. Unii oameni îți iau în serios comentariile. Nu toată lumea îți înțelege umorul. Acest lucru ar putea face comunicarea neclară. Oferă o poveste simplă, fără exagerare sau înfrumusețare. Nu spune doar o parte din adevăr, spune tot adevărul.

Vărsător

Imaginea de sine ar putea fi o problemă dificilă pentru tine, mai ales dacă ceea ce ai arătat celorlalți a fost fals. În efortul de a-ți ascunde nesiguranța, nu ai arătat celorlalți cum te simți. Când te uiți într-o oglindă, poți descoperi că persoana pe care o vezi este destul de diferită de persoana pe care o văd ceilalți. Acest conflict te poate pune în situații incomode.

Pești

S-ar putea să simți că nu unde să te întorci. Realitatea este un lucru greu de înfruntat. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să fii pragmatic. Însă îți este greu să obții satisfacție din lumea fanteziei tale. Visele tale te atrag, dar îți este frică să cedezi acestei tentații pentru că ai un puternic simț al datoriei față de ceilalți.

×