x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 octombrie 2021. Racii sunt indeciși. Balanțele muncesc prea mult

Horoscop zilnic, 29 octombrie 2021. Racii sunt indeciși. Balanțele muncesc prea mult

28 Oct 2021   •   11:38
Horoscop zilnic, 29 octombrie 2021. Racii sunt indeciși. Balanțele muncesc prea mult
Sursa foto: Hepta

Berbec

Imediat ce ai succes, apare ceva care te face să te simți prost. Poate că o altă persoană este geloasă pe tine și face sau spune lucruri care îți aduc nesiguranță. Însă îndoiala vine din interiorul tău și spune că nu meriți prosperitate. Nu te lăsa dezorientat de acest lucru. Mergi mai departe cu planurile tale.

Taur

Pentru a menține pacea și armonia, porți măști diferite. Făcând asta, s-ar putea să uiți adevărul tău interior și ceea ce crezi cu adevărat. Diferența dintre exteriorul tău plin de viață, comunicativ și interiorul tău moale și vulnerabil, va face dificilă găsirea soluției pe care o cauți. Știi răspunsurile de care ai nevoie. Ai încredere în tine.

Gemeni

Următoarea sarcină pe drumul tău spre succes poate fi o pastilă greu de înghițit. Implică interacțiunea cu cineva cu care nu vrei să ai de-a face. Știi că trebuie să te prefaci pentru a obține ceea ce îți dorești. Te simți emoționat că trebuie să faic asta și exiți să-ți îndeplinești scopul.

Rac

Ești indecis. Ai mers pe jos, lăsând norocul să te ducă la prosperitate. E ca și cum ai fi legat de o frânghie și ai testat în mod constant limitele. Din păcate, ai putea să te lovești de o problemă și să simți că nu poți merge mai departe. Problemele emoționale arată că nu ai ținut cont de sentimentele tale. Este timpul să-ți reevaluezi abordarea.

Leu

Simți că faci toată munca într-un proiect sau într-o relație și dacă te retragi chiar și pentru un minut, totul se va prăbuși. Ai grijă să nu duci o povară atât de mare, încât să devii supărat pe toți ceilalți. Ești bun să critici acțiunile altora, dar poate că persoana cu care trebuie să vorbești despre aceste probleme ești tu.

Fecioară

Este important să rămâi flexibil, dar nu atât de mult încât să nu poți lua o decizie. Ratiunea spune una, în timp ce inima ta spune alta. Când le dai frâu liber la amândouă, într-un efort de a fi cât mai flexibil posibil, merg în direcții opuse. Amână luarea oricăror decizii importante până când  lucrurile îți devin mai clare.

Balanță

Te simți puternic din punct de vedere emoțional, chiar dacă unii oameni s-ar putea să-ți împiedice planurile. Poți realiza multe. Ești responsabil doar pentru tine. Vrei să muncești mai mult decât de obicei. Bucură-te de fiecare zi.

Scorpion

Simți că te așteaptă o mare oportunitate, dar ești nehotărât. Și-e teamă că, dacă accepți oferta acum, vei pierde una mai bună, mai târziu. Nu amâna. Schimbarea este pe drum. mergi după lucrurile care te atrag. Această posibilitate nu va dura pentru totdeauna. Nu mai visa și începe să acționezi.

Săgetător

Natura ta sensibilă este atrăgătoare. Oamenii care vin la tine pentru sfaturi și îndrumări și nu sunt dezamăgiți. Ai o perspectivă solidă, practică, dar ești și receptiv, și înțelegător. Oamenii cu idei strălucitoare ar putea încerca să-ți vândă iluzii. Nu te arunca. Ai încredere în tine. 

Capricorn

S-ar putea să simți că mergi într-un tren rapid către succes. Dar succesul poate fi măsurat în diferite moduri. Astăzi este important să iei în considerare modul în care sentimentele tale se potrivesc cu viața ta. Poți descoperi că trenul în care te afli nu este cel potrivit. Nu-ți fie teamă să cobori la următoarea stație și să iei altul. 

Vărsător

Te simțiți ca un melc care iese din casuța pe care o porți în spate. Când nimeni nu se uită, scoți încet și precaut capul și ridici antenele pentru a vedea ce se întâmplă în lumea exterioară. Când vezi pe altcineva ca tine, te simți confortabil și ieși puțin mai mult. Ai grijă să nu renunți la precauție pentru că o pasăre mare și flămândă poate sări asupra ta.

Pești

Atitudinea ta zgomotoasă și generoasă îi inspiră peceilalți. Există însă unele persoane care consideră comportamentul tău ostentativ sau arogant. Te întrebi cum este posibil acest lucru, deoarece intențiile talr sunt bune. Vrei ca oamenii să împărtășească dragostea și momentele bune. Ești atent la sentimentele celorlalți. Vorbește cu oamenii  pentru a înțelege cum se simt.

×