x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2021. O zi minunată pentru dragoste

Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2021. O zi minunată pentru dragoste

02 Noi 2021   •   12:00
Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2021. O zi minunată pentru dragoste
Sursa foto: Hepta

Berbec

Astăzi ar putea fi una dintre cele mai fericite zile pe care le-ai avut de ceva timp. Te vei întâlni cu iubitul tau sau un posibil partener romantic. Afli vești de la un prieten pe care nu l-ai mai văzut. O autoare a cărei operă îți place va publica o nouă carte. Bucură-te de această zi!

Taur

Primești o sumă de bani la care nu te aștepți. Poate un prieten îți returnează datoria sau ai o oportunitate de câștig suplimentar. Te simți bine cu iubitul tău. Mergeți la restaurantul preferat și sărbătoriți. 

Gemeni

Dragostea înflorește iar relația ta devine mai pasională. Iubitul îți va spune lucruri surprinzătoare. În trecut nu ați comunicat prea bine, dar acum lucruriile se schimbă. Ascultă-l dar gândește-te bine înainte de a răspunde. 

Rac

O celebritate locală s-ar putea simți brusc atrasă de tine, deși niciunul dintre voi nu vreți să mergeți mai departe. Nu te aștepta să iasă mare lucru dincolo de conversație, deși te simți stimulat. Schimbați numerele de telefon. 

Leu

S-ar putea să te simți puternic atras de cineva aflat departe. Este o persoană educată și incitantă. Găsești conversația captivantă. Această persoană ar putea fi implicată în științe, psihologie sau poate metafizică. Acum vei alege să asculți mai mult decât să vorbești.

Fecioară

Te afli în centrul atenției dar nu te simți confortabil. Dacă predai, vorbești sau conduci un grup de discuții, o idee bună este să cauți sprijinul cuiva care are darul conversației. poate fi un prieten apropiat sau chiar un iubit. Nu-ți face griji. Cu ajutor, va fi bine!

Balanță

Ar putea avea loc o nuntă. A ta sau a unei persoane apropiate. Cine se căsătorește este foarte fericit. Dacă nu ești tu, vei fi fericit pentru el sau ea și te vei gândi la propria căsătorie. Dacă te afli într-o relație, gândește-te să treci la nivelul următor. Dacă ești deja căsătorit, bucură-te de petrecere!

Scorpion

Te implici în muncă de rutină, poate ca voluntar, cu o persoană interesantă și a cărei companie îți place. Conversațiile pline de viață vor face ca ziua să treacă mai repede. Aștepți apoi cu nerăbdare să o revezi.

Săgetător

O nouă relație de dragoste ar putea apărea la orizont cu cineva la fel de creativ ca tine. Acest lucru te face să fii nesigur cu privire la aspectul tău. Însă persoana respectivă este atrasă de energia ta. Veți purta conversații fascinante iar sentimentele ar putea deveni profunde. Acest lucru vă duce spre un angajament pe termen lung.

Capricorn

Ve primi o vizită, poate de la un cuplu cu copil. Vrei să arate totul perfect și te gândești chiar la o curățenie serioasă. Dar nu te deranja.  Relaxează-te și bucură-te de compania oaspeților tăi. Sunt mai interesați de ceea ce ai de spus decât de cum arată casa.

Vărsător

Un telefon de la un prieten apropiat sau de la un iubit îți aduce veștii bune. Ești atât  de fericit încât vrei să le spui și celorlalți. Poate fi vorba  despre un nou proiect sau o relație. Seara vrei să sărbătorești. 

Pești

În timp ce faci curățenie în casă, primești o veste minunată despre bani. Așa că lași baltă treburile casnice, dar nu trebuie să te simți vinovat pentru asta. Pregătește o seară plăcută cu un prieten sau cu partenerul tău. 

 

×