x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 septembrie 2021. Gelozia s-ar putea să-și ridice capul

Horoscop zilnic, 3 septembrie 2021. Gelozia s-ar putea să-și ridice capul

02 Sep 2021   •   20:50
Horoscop zilnic, 3 septembrie 2021. Gelozia s-ar putea să-și ridice capul
Sursa foto: Hepta

Berbec

Atenție la monstrul cu ochi verzi astăzi. Se poate ridica înainte chiar să spui cuvântul „gelozie” dacă nu ești în gardă. Multe situații care provoacă acest sentiment se nasc din nesiguranță. Dacă nu ești în siguranță în slujbă, relație sau familie și te simți amenințat de altcineva, este timpul să arunci o privire asupra motivului. Caută mai degrabă răspunsuri decât să renunți.

 

Taur

S-ar putea să te simți nesigur în ceea ce privește aspectul tău astăzi. Acesta poate fi un ciclu vicios, iar rezultatul final este aproape întotdeauna negativ. Mai degrabă decât să te rupi în bucăți, găsește modalități de a-ți accepta aspectul. Fie că este vorba de greutatea ta, vârsta sau orice altceva, dacă nu te poți accepta așa cum ești, vei găsi întotdeauna ceva în neregulă, indiferent de câte modificări faci.

 

Gemeni

Gelozia s-ar putea să-și ridice capul astăzi. Cheia pentru a face față acesteia este să înțelegi de ce te simți nesigur. Dacă ești gelos pe un partener, de ce este asta? Este încrederea o problemă? Dacă acest lucru apare la locul de muncă, este pentru că nu te simți recunoscut pentru contribuțiile tale? Examinează cauza geloziei. Este aproape întotdeauna un simptom al unei probleme mai profunde.

 

Rac

Arta și meșteșugurile ar putea să te intereseze astăzi. Chiar dacă te înclini mai mult spre sport, o dungă artistică este probabil destul de puternică în tine. Crearea poate fi foarte satisfăcătoare, atât în proces, cât și în produsul finit. Lasă ocazia să explorezi această parte din tine. Energia zilei va împrumuta mult abilităților tale.

 

Leu

Înțelegerea cu ceilalți s-ar putea dovedi dificilă astăzi. Aspectele planetare te pot determina să te izolezi. S-ar putea să te simți nerăbdător și ușor enervat. Dacă este așa, rămâi singur dacă poți. Dacă nu poți, va trebui să reduci tendința de a fi argumentativ sau confruntativ. Ai răbdare și mușcă-ți limba dacă asta este ceea ce este nevoie. Evită conflictele.

 

Fecioara

Nu te mira dacă ești puțin plâns astăzi. Influențele planetare ale zilei ar putea spori sensibilitatea ta la tot, inclusiv sentimentele tale. Lasă-te să plângi dacă ai nevoie - poate fi curățare. Încearcă să nu te zbuciumi prea mult, deoarece lucrurile vor arăta mai bine mâine. Ai grijă de tine astăzi.

 

Balanța

Gândirea obsesivă poate fi ceva la care trebuie să te uiți astăzi. Zonele comune pentru astfel de comportamente sunt căutarea banilor, puterii, succesului și romantismului. Există o linie fină între hotărâre și obsesie. Dacă te fixezi în același lucru zi de zi, poate fi timpul să vorbești cu cineva despre asta. Un expert te poate ajuta să vezi ceea ce nu dorești să vezi.

 

Scorpion

Nu acționa impulsiv astăzi. Poate fi ușor să confunzi acest lucru cu spontaneitatea, dar unul are mai multă gândire în el decât celălalt. Nu te pripi! Gândește-te la tot, de la decizii la proiecte și contracte. Citește literele mici din contracte de mai multe ori. Când vine vorba de relații, evită să ai încredere prea repede.

 

Săgetător

Este timpul să adopți o abordare mai drastică pentru rezolvarea unei probleme? Dacă ai făcut mai multe încercări de a rezolva problema fără rezultat, ar putea fi ceva de luat în considerare. Atâta timp cât drasticul nu echivalează cu distructiv, este posibil să găsești că funcționează pentru a încerca ceva mai agresiv. Atenție. Gândește-te mai întâi la lucruri. Rulează orice idee cu un prieten de încredere.

 

Capricorn

Atinge creativitatea pentru a îți debloca emoțiile astăzi. Acesta poate fi un instrument mai puternic decât îți dai seama. Creativitatea este o mare parte din tine - aproape la fel de mare ca și comunicarea. Emoțiile tale sunt legate de acestea și toate interacționează sub suprafață. Dacă unul este blocat, cheia eliberării acestuia este să te concentrezi pe celelalte două. Exprimă-te prin creativitate și vorbind cu cineva apropiat.

 

Vărsător

Poate că va trebui să te confrunți cu dezaprobarea astăzi. Acest lucru va veni probabil de la cineva pe care îl vezi ca o figură paternă sau de autoritate, poate un părinte sau un profesor. Deși este important să asculți, dacă ceea ce au de spus ei implică viața ta personală și modul în care o trăiești, nu este preocuparea nimănui decât a ta. Indiferent ce faci, cineva va dezaproba ceva!

 

Pești

A lua timp singur este esențial pentru toată lumea, dar recunoaște când te izolezți până la punctul în care este nesănătos. Dacă întrebi de ce îți ocupi acest timp și răspunzi pentru că eviți ceva sau pe cineva, trebuie să reconsideri situația. Lucrurile se vor construi și se vor înrăutăți doar în aceste condiții. Începi să rezolvi lucrurile, confruntându-te cu orice te supără.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 3 septembrie