x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 iunie 2023. Neptun retrograd: Taurii sunt epuizați, Fecioarele trebuie să pună limite, iar Vărsătorii se relaxează

Horoscop zilnic, 30 iunie 2023. Neptun retrograd: Taurii sunt epuizați, Fecioarele trebuie să pună limite, iar Vărsătorii se relaxează

de Andreea Tiron    |    29 Iun 2023   •   11:00
Horoscop zilnic, 30 iunie 2023. Neptun retrograd: Taurii sunt epuizați, Fecioarele trebuie să pună limite, iar Vărsătorii se relaxează
Sursa foto: Foto Allef Vinicius - unsplash.com

Horoscop zilnic, 30 iunie 2023. Leii își rezolvă o problemă personală, Balanțele sunt demotivate, iar Capricornii primesc semnale contradictorii

Berbec

Neptun intră în retrogradare până pe 6 decembrie și este mai bine să lăsați lucrurile să meargă de la sine, astfel încât să puteți observa și determina următoarea mișcare intuitiv. S-ar putea să observi unde ți-a lipsit inspirația. Va fi misiunea ta să te reconectezi cu ceea ce te inspiră să mergi mai departe.

Taur

S-ar putea să te simți epuizat sau lipsit de direcție. Ai putea pune la îndoială o prietenie apropiată, deoarece încrederea ta se zdruncină temporar. Pot exista unele situații confuze, în special în jurul unui proiect pe termen lung.  Dacă sunteți blocat emoțional într-un singur loc, acordați-vă timp suplimentar pentru a înțelege lucrurile înainte de a merge mai departe.

Gemeni

Din cauza lui Neptun, s-ar putea să experimentezi o mini-criză legată de carieră sau reputație. Ceea ce se simte ca o lipsă de direcție poate fi de fapt în favoarea ta pe măsură ce descoperi ce vrei cu adevărat. Este un moment esențial pentru înțelegere de sine. Încearcă să-ți descoperi adevărata chemare.

Rac

Până pe 6 decembrie, vă veți realiza realinirea cu convingerile și activitățile care reflectă cine sunteți în momentul de față. Dacă ți-ai ignorat propriile nevoi, atunci acum te trezești la dorințe pe care le-ai neglijat. Pe măsură ce ziua trece, tranzitele oferă vocii tale mai multă putere și claritate. S-ar putea să te simți obligat să-ți exprimi ideile. Poate exista o idee sau un proiect care te entuziasmează și te motivează acum.

Leu

Ciclul lui Neptun, care durează până pe 6 decembrie, este foarte util pentru a obține o perspectivă asupra chestiunilor neclare. Puteți explora vise, motivații și nevoi spiritual. Mai târziu azi, ai multe în minte. Soarele și Mercur se aliniază în sectorul sufletului tău și este timpul să verbalizezi sau să rezolvi o problemă personală.

Fecioară

Neptun intră în retrogradare astăzi, iar în timpul acestui ciclu care durează până pe 6 decembrie, vei afla multe despre visurile și idealurile tale. Săptămâna aceasta, va fi readusă în atenție o relație importantă, trecută sau prezentă. Poate fi necesar să vă revizuiți perspectiva sau abordarea. În cele din urmă, acest ciclu va dezvălui calea corectă. Stabilirea limitelor poate fi o problemă mare și s-ar putea să fi lăsat oamenii să le depășească puțin prea mult recent.

Balanță

Neptun poate aduce o lipsă temporară de direcție sau motivație.  Dacă viața ta de zi cu zi a fost haotică în ultimul timp, vei simți unele dintre consecințe în această săptămână și acest lucru te poate determina să reconsideri unele dintre activitățile sau planurile tale recente. Ciclul retrograd în sine, care durează până pe 6 decembrie, vă ajută să adunați informații. Verbalizarea gândurilor tale le dă viață și te ajută să le înțelegi mai bine.

Scorpion

Neptun retrogradează astăzi și va petrece următoarele cinci luni în mișcare retrogradă. În această săptămână, poate exista o dezamăgire minoră care, în cele din urmă, funcționează în favoarea ta, deoarece te stimulează să faci schimbări. Poate exista o nevoie firească de a face un pas înapoi de la anumite activități creative sau romantice pentru a câștiga perspectivă. Luați lucrurile ușor, fiți blând cu voi înșivă și cu ceilalți și aveți încredere că, în cele din urmă, vă veți simți mai puternic.

Săgetător

În lunile următoare, veți putea vedea care dintre obiectivele și planurile dvs., în principal legate de viața de familie și de acasă, sunt realizabile, au nevoie de ajustări sau este mai bine să le lăsați în urmă. Retragerea din unele proiecte poate fi strategică. S-ar putea să rezolvi un mister sau o problemă. Este posibil să descoperiți noi informații despre o relație intimă sau o problemă financiară.

Capricorn

În acest moment, pot exista semnale contradictorii, iar dezamăgirile minore pot fi legate de studii sau o problemă personală. Mercur și Soarele se îndreaptă spre aliniere în semnul tău opus, iar energia mentală este intensă. Relațiile în sine pot fi subiectul principal de discuție.

Vărsător

Neptun te ajută să te relaxezi și să te eliberezi de tensiune în această săptămână. Este o perioadă grozavă pentru a vă explora visurile și idealurile, iar evenimentele care au loc acum pot servi ca un memento pentru a intra mai bine în contact cu ceea ce lipsește din viața ta, în special la nivel spiritual sau emoțional.

Pești

Neptun retrograd aduce confuzie în jurul faptelor și cifrelor sau o sensibilitate crescută pe măsură ce schimbarea are loc în această săptămână. Acest ciclu aduce mai mult echilibru. Fii deosebit de vigilent și amabil cu tine în această săptămână dacă simți o pierdere de energie sau motivație.  Astăzi, observă ceea ce ai pierdut sau ai trecut cu vederea, în special legat de nevoile nemateriale ale sufletului. S-ar putea să recunoașteți necesitatea de a face unele ajustări.

×