x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 noiembrie 2020. Ce zodii vor avea parte de surprize de Sfântul Andrei

Horoscop zilnic, 30 noiembrie 2020. Ce zodii vor avea parte de surprize de Sfântul Andrei

29 Noi 2020   •   22:09
Horoscop zilnic, 30 noiembrie 2020. Ce zodii vor avea parte de surprize de Sfântul Andrei
Sursa foto: Hepta

Berbec

Nu ați ascultat niciodată de comenzi, mai ales dacă au fost livrate de un superior cu trese pe umăr. În aceste circumstanțe, veți face tot posibilul să faceți exact ceea ce vi s-a spus să nu faceți și veți fa­ce acest lucru cu mare plăcere. Sunteți în acel tip de dispoziție în care respingeți orice ordin, așa că, dacă nu trebuie să fiți neapărat în preajma unei autorități cu care sunteți deja în conflict, faceți altceva.

 

Taur

Un partener sau un drag prieten vechi, cineva cu care îți împărtășești cele mai profunde gânduri sau carnetul de cecuri (sau ambele), ți-ar putea face o ofertă destul de ciudată, dar extrem de minunată, genul pe care nu l-ai putea refuza chiar dacă ai vrea. Din fericire, este momentul perfect pentru o astfel de activitate. Și dacă este și un secret implicat, cu atât mai bine.

 

Gemeni

Așa cum spune cântecul, când ești aproape de mine, eu sunt pe cale să mă îndrăgostesc. Totuși, nu te vei mulțumi cu orice lucru clasic de tip cină la lumina lumânărilor. Ai chef de mult mai mult. Vrei totul! Conversațiile profunde, semnificative și flirtul intens sunt lucrurile din care sunt făcute visele. Din fericire, cu planetele aliniate așa cum sunt în acest moment, e total exclus să te mulțumești cu mai puțin.

 

Rac

Dacă reușiți să treceți prin tot ceea ce universul a decis să vă aloce în acest moment, veți putea înfrunta orice. Fie că este vorba de o persoană cu autoritate, de un partener, de un bun prieten sau de oricine altcineva care aduce provocări, vei fi milostiv, vei zâmbi și vei face orice îți va cere, fără să te plângi. Iar persoana respectivă nu va fi surprinsă.

 

Leu

Astăzi ar fi o zi bună pentru a fi singur. Oamenii ar putea fi puțin supărați și temperamentele ar putea să se aprindă. Nu are sens să intrăm într-un conflict inutil pe care toată lumea îl va regreta mâine, nu? Lucrați la propriul dvs. proiect, citiți o carte sau faceți orice altceva ce nu implică alte persoane. Vă veți puteți alătura mâine anturajului obișnuit.

 

Fecioara

Rutina dvs este pe cale să fie serios întreruptă, doar că de data asta nu vă veți supăra. Va fi dintr-un motiv întemeiat. Poate că este partenerul sau un prieten bun sau șeful care cere o favoare, oricine este are chiar nevoie de ajutorul dvs. Gândiți-vă la toate momentele în care ați cerut ajutor în trecut și mulțumiți-le astfel, pentru că v-au salvat când ați avut nevoie.

 

Balanța

Nici măcar nu încercați să vă ascundeți sentimentele făță de cei pe care îi iubiți și care vă iubesc. Starea de spirit în care vă aflați este cea care a inspirat acea expresie străveche despre oferirea „inimii pe o tavă”. Vestea bună este că acum chiar este bine. Ce oferiți aia veți primi.

 

Scorpion

Ați putea fi încă puțin iritat în legătură cu evenimentele din trecut, dar este cu adevărat timpul să renunțați și să le dați uitării.  Faceți o favoare și mergeți mai departe. A ține ranchiună doar provoacă răni. Viața e prea scurtă. Trăiți în prezent și priviți spre viitor.

 

Săgetător

În opinia dvs., viața se dorește a fi o serie de vacanțe prelungite, ceea ce explică cu siguranță de ce vă mișcați atât de mult, atât de ușor și abandonați repede. Nu este vorba de iresponsabilitate. Explicația ține de faptul că nu vreți să ratați nimic.

Capricorn

Mantra dvs. este „Ieri nu s-a întâmplat niciodată. Azi va fi minunat”. Țineți-o așa până veți începe să credeți asta cu adevărat. Iertați, uitați și mergeți mai departe.

 

Vărsător

Nu vă propuneți să îi contrați pe toți cu care vă întâlniți, în special pe cei pe care îi iubiți. Pur și simplu nu vă puteți reține sentimentele sau, mai important, ideile. Dacă cineva vă cere părerea, de ce să vă chinuiți să pretindeți că puteți să vă rețineți? Doar emiteți o atenționare înainte de a începe să vorbiți. Odată ce vor trece peste surpriză, se vor obișnui cu asta.

 

Pești

Stăpânirea de sine nu a fost niciodată una dintre calitățile dvs. Este mai mult pe lista „calităților pe care mi-aș dori să le am”. Încercați doar să arătați o mică reținere cu cumpărăturile online, astfel încât să nu vă goliți complet contul bancar.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop