x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 octombrie 2021. Începe o perioadă de schimbare pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 30 octombrie 2021. Începe o perioadă de schimbare pentru toate zodiile

29 Oct 2021   •   11:39
Horoscop zilnic, 30 octombrie 2021. Începe o perioadă de schimbare pentru toate zodiile
Sursa foto: Hepta

Berbec

Dacă ți-ai dorit să modifici ceva în viața ta de zi cu zi, fă-o acum. A venit momentul să faci schimbări concrete. Indiferent dacă schimbarea pe care o cauți este acasă sau la serviciu, fizică sau emoțională, nu-ți fie teamă.

Taur

Schimbarea va fi probabil imperceptibilă astăzi, dar vei avea la dispoziție câteva luni pentru a înțelege cum te afectează această schimbare. Îți vei da seama că simți o nevoie puternică de eliberare. 

Gemeni

Nu trebuie să te aștepți la schimbări mari astăzi. Procesul pe care l-ai început în urmă cu trei sau patru ani se va accelera ușor. Îți schimbi ideile care te fac să fii sigur cine ești. Familia, mediul și educația ta nu mai contează la fel de mult precum bazele tale spirituale.

Rac

Vei avea o zi pozitivă. Primești semnele unei schimbări majore. Această nouă fază va dura șapte luni. Pe măsură ce progresează, vei găsi o mai mare libertate de exprimare. Așteaptă-te să abordezi subiecte pe care le-ai evitat în trecut. În următoarele câteva luni pot apărea unele fricțiuni cu frații.

Leu

Astrele declanșează o transformare care va dura câteva luni. Schimbarea se va concentra pe mijloacele pe care le folosiești pentru a-ți îndeplini dorințele atât în carieră cât și în dragoste. Dacă te simți blocat acum vei găsi eliberarea de inhibiții lunile următoare. 

Fecioară

Este o zi excelentă pentru tine! Deși nu au loc evenimente majore astăzi, există promisiunea de libertate în următoarele luni. O schimbare fundamentală este pe cale să aibă loc. Pe măsură ce lunile trec, vei deveni mai vizionar, mai creativ și poate mai rebel. Vei fi mult mai eficient decât în ​​ultimii doi sau trei ani.

Balanță

Pentru a înțelege schimbarea care are loc astăzi, trebuie să privești evenimentele dintr-o altă perspectivă. Un proces lent de eliberare capătă avânt. În următoarele luni, nu vei refuza ocazia de a te elibera de o parte opresivă a trecutului tău. Vei renunța la vechile complexe și vei ieși reînnoit. Nu te alarma dacă relațiile de familie suferă puțin. Suferința este doar temporară.

Scorpion

Vânturile blânde ale schimbării suflă prin viața ta în acest moment. Ai un sentiment de noutate și o atitudine deschisă față de lume. Unele evenimente din exterior îți dau impresia că avansezi către o nouă viață. Așteaptă-te la surprize plăcute.

Săgetător

În cazul tău, expresia „punct de cotitură” are un anumit sens. Acesta ar putea lua forma unei noi persoane sau a unui eveniment cheie care schimbă lucrurile pentru totdeauna. Uneori se întâmplă cu adevărat lucrurile uimitoare despre care auzim. Unul dintre aceste lucruri s-ar putea să ți se întâmple în lunile următoare.

Capricorn

Poate că te-ai întors profund schimbat dintr-o călătorie lungă. Desigur, călătoriile schimbă pe toată lumea într-o oarecare măsură dar, în cazul tău, schimbarea este mai profundă. Vei avea o problemă să te întorci la vechea ta viață. Poate fi prea limitativ pentru tine. Deci ce mai aștepți? Fă schimbarea de care ai nevoie!

Vărsător

Dacă te simți sufocat de relația ta romantică, dacă simți că este lipsită de provocări sau este prea tradițională, atunci de ce să nu te eliberezi? Energia planetară de astăzi te va ajuta să transformi chiar și cele mai nebune idei în realitate. Începând de astăzi, ți se va cere să fii mai hotărât.

Pești

Ai întâlnit oameni care ți-au influențat foarte mult atitudinea față de căsătorie sau relații. Unii te-au împins către mai multă libertate. Libertatea sau lipsa ei este complet subiectivă.

×