x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 31 martie 2022. Berbecii sunt speriați de schimbări. Balanțele vor în vacanță

Horoscop zilnic, 31 martie 2022. Berbecii sunt speriați de schimbări. Balanțele vor în vacanță

30 Mar 2022   •   16:00
Horoscop zilnic, 31 martie 2022. Berbecii sunt speriați de schimbări. Balanțele vor în vacanță
Sursa foto: Isaac Burke Unsplash.com

Taurii sunt neliniștiți, Gemenii nehotărâți, Scorpionii îngrijorați de bani, Capricornii nu au chef de muncă, Vărsătorii se tem pentru relația lor, iar Peștii așteaptă vești.

Berbec

Părerile tale pe teme intelectuale sau spirituale se schimbă încet? Dacă da, este posibil să nu te simți atât de confortabil cu schimbările. Valorile și ideile tradiționale ți se par deosebit de atractive astăzi, așa că rezistența ta ar putea fi mai mare decât în ​​mod normal. Cu toate acestea, știi că nu poți rămâne la fel pentru totdeauna. Oferă-ți o pauză astăzi.

Taur

Ai succes în afaceri dat te simți puțin tris și te întrebi de ce, pentru că nu există niciun motiv real. Simți probabil o dezamăgire, deoarece creierul tău nu mai produce endorfine. În al doilea rând, s-ar putea să te întrebi ce vei face în continuare. Doar tu poți decide asta. Stabileste-ți un nou obiectiv și mergi mai departe.

Gemeni

Te simți împărțit între dorința de a face puțină mișcare și a te așeza confortabil în fotoliu pentru a citi romanul preferat. Nu există niciun motiv să nu le poți face pe amândouă. Mergi la plimbare și apoi citește ce dorești. Cheia nu este renunțarea, ci atingerea unui echilibru între cele două.

Rac

Ai sentimentul inconfortabil că ai uitat ceva, dar habar nu ai ce este? Ești bântuit de amintirea unui eveniment trecut, aparent nesemnificativ, dar nu îți dai seama de ce? Nici nu este o idee bună să fii obsedat. Îți vei aminti orice ar fi, în cele din urmă. Îți vei da seama în curând de semnificația amintirii. Subconștientul tău încearcă să-ți spună ceva. Nu te poți grăbi, așa că relaxează-te!

Leu

Dacă te-ai gândit să începi un nou proiect creativ, nu încerca să-l faci azi. Prietenii și familia vor să-ți atragă atenția. Alte responsabilități ar putea interfera cu dorința ta. Nu ezita să vii cu idei dar așteaptă până mâine să începi munca. 

Fecioară

Afacerile merg foarte bine pentru tine dar schimbările intense la locul de muncă te stresează. Întârzierile în demararea unor noi proiecte s-ar putea dovedi frustrante. Nu cădea în capcana de a crede că aceasta se va întâmpla permanent. Toate ar trebui aduse din nou în atenție mâine. Du-te la sală în seara asta și elimină frustrarea. Vei fi proaspăt dimineața. 

Balanță

Ai plănuit o vacanță într-un loc îndepărtat? Probleme neașteptate și descurajatoare vor interfera cu planurile tale, ceea ce te-ar putea face să te gândești că vei anula călătoria. Nu decide nimic astăzi. Întreaga situație ar trebui să fie remediată până mâine.

Scorpion

Chestiunile legate de bani te neliniștesc. Ai impresia că nu o vei scoate niciodată la capăt cu documentele, dar vei reuși. Nu renunța. Înainte să-ți dai seama, eficiența și pragmasitmul vor da roade. 

Săgetător

Partenerul tău este plecat? Dacă da, probabil că te simți puțin singur și nesigur. Trebuie să ignori acele fantezii cu iubitul tău în oraș,  distreându-se de minune cu oameni plini de farmec. Relaxează-te, găsește ceva de făcut și timpul va trece repede.

Capricorn

Nu ai chef de muncă astăzi. S-ar putea să nu fii obosit, dar probabil că ești plictisit, neliniștit și incapabil să te concentrezi. Cel mai bine este să te concentrezi pe  lucruri de rutină sau treburile banale pe care le poți face automat. Pune-ți căștile. Ia un prânz lung și pe îndelete sau poate un brunch cu prietenii. Este important să te distrezi puțin. 

Vărsător

Ai probleme în dragoste pentru că lucrurile se mișcă mai încet decât îți dorești. Poate sunteți amândoi ocupați. Este frustrant, dar vei trece peste asta. Între timp, nu lăsa insecuritățile să te afecteze. Doar pentru că prietenul tău este ocupat, nu înseamnă că relația ta este în pericol. Fii răbdător.

Pești

Vrei să ieși în oraș dar responsabilitățile te țin acasă sau la birou. Poate că aștepți o livrare sau un apel telefonic important, sau un musafir. Acest lucru ar putea fi plictisitor și destul de obositor pentru tine astăzi. Găsește ceva de făcut care te captivează, chiar dacă înseamnă doar să citești sau să faci ordine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic