x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 august 2016. Nu refuza un parteneriat, dacă ţi se propune

Horoscop zilnic, 4 august 2016. Nu refuza un parteneriat, dacă ţi se propune

03 Aug 2016   •   19:55
Horoscop zilnic, 4 august 2016. Nu refuza un parteneriat, dacă ţi se propune

Berbec: Te împotmoleşti în tot felul de sarcini banale care îţi ocupă cea mai mare parte a zilei. Rezistă şi progresează. Vor veni şi zile mai interesante.

Taur: Primeşti veşti bune şi, pe măsură ce îţi creşte încrederea de sine, încep să se rezolve şi problemele pe care le aveai. Pot intra şi nişte bani!

Gemeni: Debordezi de optimism şi entuziasm, azi. Ai muncit mult pentru visele tale, în ultima vreme, iar acum roadele vin ca o avalanşă. Bucură-te de ele.

Rac: Se iveşte oportunitatea unei călătorii, ceea ce înseamnă că va trebui să jonglezi puţin cu angajamentele personale. Te remarci la locul de muncă.

Leu: Ţi se propun sarcini noi, iar răsplata, deşi modestă, nu este de neglijat. Ţine cont că în perioada următoare oportunităţile se vor rări.

Fecioara: Următoarea perioadă poate fi una plină de satisfacţii, atâta timp cât lucrezi în echipă. Nu refuza un parteneriat, dacă ţi se propune.

Balanţă: Iei decizii importante, legate de bani, şi, dacă mergi pe primul instinct, este posibil să îţi iasă totul de minunte. Nu e rost de indecizii.

Scorpion: Un cunoscut vrea să te implice într-o afacere şi îţi prezintă oferta ca una de nerefuzat. Atenţie în ce te bagi. Dacă nu te pricepi, mai bine spune nu.

Săgetător: Apar oportunităţi noi de a te remarca în domenii ce implică socoteli. La pachet vin şi oferte care s-ar putea lăsa cu răsplăţi financiare.

Capricorn: Îţi descoperi calităţi de bun vorbitor. Fie că explici planurile pe care le ai, fie că descâlceşti probleme, te descurci admirabil.

Vărsător: Ţi se pun în braţe o mulţime de sarcini care, la prima vedere, par de nerezolvat. Priveşte-le ca pe o oportunitate. Succesul e după colţ.

Peşti: O zi foarte agitată, în care solicitări legate de afaceri îţi ocupă toată ziua. Te descurci admirabil, însă oboseala îşi va spune cuvântul.

×
Subiecte în articol: horoscop