x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 august. Taurii se pregătesc pentru călătorii

Horoscop zilnic, 4 august. Taurii se pregătesc pentru călătorii

03 Aug 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 4 august. Taurii se pregătesc pentru călătorii

Berbec

Problemele cu care vă confruntați nu sunt atât de grave pe cât credeți. Este o zi bună pentru a rezolva cu diplomație orice divergență .

Taur

Este o zi favorabilă călătoriilor, iar șansele de câștiguri financiare sunt mari. Relațiile sentimentale ar putea fi afectate.

Gemeni

Vă recomandăm să nu discutați în contradictoriu cu persoane importante de la locul de muncă. Nu luaţi decizii importante.

Rac

Astăzi nu este recomandat să cumpărați obiecte de valoare sau să luați decizii privind investițiile pe termen lung.

Leu

Este o zi favorabilă discuțiilor importante. Ar fi bine să vă relaxați și să vă faceți planuri de viitor. Nu ar strica o vacanță.

Fecioară

În prima parte a zilei simți nevoia să schimbi ceva sau să începi ceva nou. Este o zi favorabilă activităților caznice și sentimentale.

Balanţă

Aveți foarte multe probleme de rezolvat, însă dispuneți de multă energie pentru a duce totul la bun sfârșit. Continuați așa.

Scorpion

Aveți șansa să lămuriți o problemă care v-a afectat relația cu persoana iubită. Nu ocoliți această oportunitate de a îndrepta lucrurile.

Săgetător

Astăzi aveți șanse maxime să  puneți  bazele unui proiect nou în sfera investițiilor.Este un moment favorabil planurilor de viitor.

Capricorn

Este posibil astăzi să nu fiți suficient de comunicativ, motiv pentru care relațiile sociale și sentimentale pot avea de suferit.

Vărsător

Se pare că sunteți într-o formă intelectuală foarte bună și puteți avea realizări la locul de muncă sau în afaceri. Aveţi încredere.

Peşti

Colegii de serviciu sau partenerii de afaceri ar putea să nu vă aprecieze ideile așa cum v-ați așteptat.Nu semnați acte oficiale.

 

×
Subiecte în articol: horoscop