x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 mai 2016. Ai un plan clar pentru ceea ce este de făcut şi refuzi să te abaţi de la el

Horoscop zilnic, 4 mai 2016. Ai un plan clar pentru ceea ce este de făcut şi refuzi să te abaţi de la el

03 Mai 2016   •   19:45
Horoscop zilnic, 4 mai 2016. Ai un plan clar pentru ceea ce este de făcut şi refuzi să te abaţi de la el

Berbec: Realitatea este ceea ce este, nu ceea ce vrei tu să fie. Trebuie să înţelegi acest lucru, înainte ca problemele pe care le ai să se clarifice.

 

Taur: Debordezi de încredere şi asta te face să te dai în spectacol. Exuberanţa ta este apreciată, dar încearcă să îi laşi şi pe alţii să se exprime.

 

Gemeni: Te simţi ca a cincea roată de la căruţă şi îţi este greu să te conectezi la veselia din jurul tău. Poate ar trebui să schimbi mediul social.

 

Rac: Eşti foarte creativ şi îţi descoperi talente noi. Nu trebuie să laşi această oportunitate să treacă pe lângă tine. Nu te teme să o explorezi.

 

Leu: Sentimentele care te animă ar putea fi înşelătoare. Ai grijă să nu te ambalezi prea repede şi prea tare. Verifică situaţia cu atenţie, înainte.

 

Fecioară: Te simţi energic şi determinat, însă ai sentimentul că toată munca pe care o depui este în zadar şi că mergi într-o direcţie greşită.

 

Balanţă: Ai pretenţii mari de la cei din jurul tău, însă ar fi bine să începi cu tine însuţi. Eşti sigur că ţi-e clar ceea ce vrei şi ai comunicat bine?

 

Scorpion: Planul măreţ care te animă te împiedică să te bucuri de lucrurile mărunte care se petrec în viaţa ta. Mai bine reevaluează-ţi situaţia!

 

Săgetător: Ai grijă să nu acţionezi animat de idei care îşi au rădăcina în trecut şi nu în realitatea prezentului. Pune-ţi la îndoială motivele!

 

Capricorn: Le vorbeşti şi altora despre dorinţa ta de a face lumea mai bună. Unii vor râde, dar asta nu înseamnă că ideile tale sunt ridicole.

 

Vărsător: Ai un plan clar pentru ceea ce este de făcut şi refuzi să te abaţi de la el. Alte persoane vor să îţi ia controlul. Pregăteşte-te de o confruntare.

 

Peşti: Sunt şanse bune să ai parte de o halucinaţie sau să te afli într-o gravă eroare. Nu lua nimic de bun, azi, verifică totul de două ori.

×
Subiecte în articol: horoscop