x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2021. Scorpionii devin mai altruiști. Peștii sunt convingători

Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2021. Scorpionii devin mai altruiști. Peștii sunt convingători

03 Noi 2021   •   10:52
Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2021. Scorpionii devin mai altruiști. Peștii sunt convingători
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Gândirea ta clară îți dezvăluie maturitatea. Nu ești un visător, așa că eviți situațiile ambigue. Dacă ești implicat sentimental, astăzi îți poți face bilanțul, dar nu fii prea detașat.

Taur

În ultimele zile te-ai simțit oarecum frustrat deoarece inițiativele tale au întâmpinat obstacole, întârzieri sau chiar apatie din partea ta. Așadar, înainte de a putea face un progres real, trebuie să rezolvi unele probleme. Mâine va fi ziua potrivită. 

Gemeni

Este o zi stimulatoare pentru tine. Te simți grozav și nu ai probleme în a-ți canaliza toată energia spre activitățile tale. Nu fii surprins dacă întâmpini o oarecare rezistență. Oricât de creative sunt ideile tale, acestea nu se potrivesc tuturor. De fapt, s-ar putea să te confrunți cu opoziție. Fii convingător și vei reuși.

Rac

Ai grijă să nu-ți pierzi cumpătul astăzi. Deși natura ta îndrăzneață a fost înfrânată de constrângeri financiare și profesionale. Este inutil să-ți faci iluzii grandioase în acest moment. Mai mult, te poți aștepta la unele confruntări. Dacă ești sfătuit să fii mai conservator, ține cont de sugestie.

Leu

Timpul pare că se oprește și se întoarce în trecut. Folosește această pauză pentru a reflecta asupra motivațiilor tale. Indiciile astrale par să sugereze că în prezent găsești răspunsuri cu privire la viața unei alte persoane. Poate ar trebui să te gândești la soarta ta.

Fecioară

Lucrurile sunt tensionate. Ești conștient de sentimentele tale de neliniște și dorința de schimbare dar ești reticent la orice schimbare reală. Rațiunea îți spune că văicărelile sunt lipsite de sens. De ce să nu treci la acțiune?

Balanță

Te simți inconfortabil cu unele aspecte fizice sau psihice iar acum ești obligat să iei măsuri pentru a corecta această atitudine. Vei reuși dacă îți împărtășești gândurile unui prieten sau unei rude. 

Scorpion

Uneori, oamenii îți pot reproșa că nu ai tact în relații. Pozițiile planetare te vor ajuta acum să fii mai sensibil. Simți că ai dintr-o dată o capacitate mult mai mare de a asculta. Fie că este sau nu adevărat, ceilalți au impresia că nu mai ești atât de egocentric.

Săgetător

Ai darul de a face o situație să pară mai puțin dramatică. Cu energia astrală de astăzi, vei fi martorul unor crize de tot felul. Tu vei fi cel care îi liniștește pe oameni și ești capabil să rezumi situația în mod obiectiv, fără panică sau exagerare. Acest lucru, împreună cu calmul tău legendar, fac o combinație grozavă!

Capricorn

Îndrăznește să-ți exprimi ideile fără a te teme de ridicol. Provocarea pentru tine este să spui clar ceea ce gândești, fără a împrumuta ideile altora. Îndrăznește!

Vărsător

Dacă ai simțit dorința de a scrie ceva, acum este momentul să o faci. Cu siguranță nu îți lipsește imaginația. Problema ta poate fi că ai dificultăți să iei lucrurile ​​în serios. Nu te gândi atât de profund la ce înseamnă să fii „scriitor”. Doar scrie și lăsă-i pe ceilalți să citească ce ai scris. 

Pești

Ești ezitant astăzi. S-ar putea să trebuiască să acoperi adevărul sau, dimpotrivă, să îl spui cu voce tare. Dacă da, spune ce gândești. Vei fi susținut de planete, ceea ce te va ajuta să-ți formulezi ideile într-un mod care să nu șocheze oamenii. De fapt, s-ar putea chiar să-i convingi.

 

 

×