x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 septembrie 2015. N-ar fi rau ca astazi sa-ti iei putin la intrebari dorintele si aspiratiile

Horoscop zilnic, 4 septembrie 2015. N-ar fi rau ca astazi sa-ti iei putin la intrebari dorintele si aspiratiile

03 Sep 2015   •   19:03
Horoscop zilnic, 4 septembrie 2015. N-ar fi rau ca astazi sa-ti iei putin la intrebari dorintele si aspiratiile


Horoscop 4 septembrie. Berbec
Pana spre pranz, Luna se afla inca in Taur si te face atent la resursele materiale si la modul in care iti administrezi bugetul. E posibil sa se urgenteze niste plati sau sa realizezi ca nu dispui de fonduri suficiente pentru a achizitiona ceea ce ai nevoie. In orice caz, e o zi buna pentru a-ti revizui atitudinea fata de bani. Dupa pranz, abtine-te de la a-i invinovati pe ceilalti pentru situatia ta, mai bine asuma-ti si cauta solutii.

Horoscop 4 septembrie. Taur
Astazi e posibil sa se acutizeze niste tensiuni in relatia cu partenerul de viata sau cu cei cu care colaborezi. E destul de multa rigiditate in ambele tabere, tocmai de aceea, incearca sa abordezi totul cu mai multa intelepciune si sa vezi si punctul celuilalt de vedere ca fiind la fel de valabil ca al tau. Dupa pranz, evita cheltuielile pripite si fii atent la noile idei din sfera muncii.

Horoscop 4 septembrie. Gemeni
E posibil sa nu ai suficienta energie pentru tot ce ti-ai propus sa faci, si asta din cauza ca ai consumat mai mult decat aveai disponibil. Asadar, astazi e necesar sa gasesti o cale prin care sa echilibrezi timpul dedicat odihnei cu cel dedicat muncii. Dupa pranz, te simti ceva mai bine. Luna se muta in semnul tau natal si iti readuce cheful de miscare si de conversatie.

Horoscop 4 septembrie. Rac
Tu ai tendinta sa privesti relatiile foarte pragmatic, astazi. In sensul ca, in sfarsit esti nevoit sa te uiti ce duce fiecare in viata ta, valoare adaugata, sau doar vlaguire si compromis. Fie ca-ti place, fie ca nu, astazi e esential si spre binele tau, sa recunosti adevaratele intentii ale oamenilor din preajma ta. Dupa pranz, Luna in Gemeni te aduce in postura de observator. E momentul sa privesti atent spectacolul lumii. Multe ti se vor revela!

Horoscop 4 septembrie. Leu
Prima parte a zilei te pune in situatia, fie de a-ti revendica autoritatea, fie de a nu ceda in fata unei autoritati exterioare. E un moment, pe cat de incrancenat, pe atat de valoros, pentru ca te ajuta sa-ti consolidezi o pozitie, un statut, o imagine la care ai muncit. Totusi, e necesara si o bruma de flexibilitate, diplomatie si intelepciune. Dupa-amiaza si seara ar fi bine sa te gaseasca afara, cu prietenii, dar cu masura in privinta cheltuieilor.

Horoscop 4 septembrie. Fecioara
N-ar fi rau ca astazi sa-ti iei putin la intrebari dorintele si aspiratiile. S-ar putea ca unele sa fie vechi si sa nu mai corespunda cu ce vrei in prezent. De asemenea, unele convingeri vechi pot fi sursa unor frustrari repetabile, prin urmare e momentul sa le schimbi, transformi, eliberezi… Dupa pranz, Luna se muta in Gemeni si-ti aduce dialoguri spumoase, mai ales in sfera profesionala sau cu oameni din acest sector de viata. Atentie la tendinta de a exagera cu critica.

Horoscop 4 septembrie. Balanta
Daca astepti vreun sprijin material sau de alta natura, probabil ca nu va veni, sau nu in forma pe care o astepti tu. Astazi, contextul astral te face constient de situatiile in care tinzi sa te bazezi pe altii, in loc sa ai incredere in tine. Asadar, nu sunt ceilalti de vina ca tie iti lipseste ceva. E mai constructiv, in loc sa analizezi totul, mai bine sa te uiti ce poti schimba in abordare, atitudine si credinte.

Horoscop 4 septembrie. Scorpion
Astazi ai de ales, fie negociezi, fie rupi acorduri si colaborari. Tensiunile care se nasc intre tine si ceilalti te pot tenta sa adopti o atitudine radicala. Si totusi, aici nu e vorba despre ceilalti, ci despre ceea ce activeaza ei in tine. In definitiv, orice situatie este creatia ta. Intrebarea este ce poti crea diferit, cu mai multa usurinta, si la ce ai putea sa renunti, la ce puncte de vedere, pentru asta…

Horoscop 4 septembrie. Sagetator
Sarcinile profesionale pot fi resimtite astazi ca o povara, mai ales daca nu-ti dozezi eficient energia si resursele, sau daca nu-ti organizezi bine lucrurile. Prin urmare, ai nevoie de o mai buna organizare, de rabdare si intelepciune, pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus. Si poate n-ar strica sa inveti sa ceri sprijin acolo unde e nevoie, in loc sa ai pretentia sa le faci tu pe toate.

Horoscop 4 septembrie. Capricorn
S-ar putea ca astazi sa te lovesti de judecatile si accesele de moralitate ale prietenilor, mai ales in prima parte a zilei. E timpul insa sa stai in ceea ce crezi tu ca e corect si sa fii atent la semnalele din jur, doar in masura in care iti sunt utile. Nu te lasa contaminat cu pareri care nu au nicio legatura cu tine si viata ta. In a doua parte a zilei, te poti ocupa cu succes de un proiect profesional sau de ameliorarea unei relatii care conteaza.

Horoscop 4 septembrie. Varsator
Prima jumatate a zilei iti aminteste ca ai nevoie de echilibru intre interior si exterior, intre viata intima/personala si cea profesionala. Acum e momentul sa vezi unde exista fisuri si ce poti face pentru a le remedia. O zi buna pentru auto-ingrijire, dar si pentru a-ti face unele placeri de care ai uitat, ocupat fiind in ultima vreme.

Horoscop 4 septembrie. Pesti
Uneori, ceea ce ai invatat e nevoie sa fie abandonat si inlocuit. Astazi ai putea avea sentimentul ca nu mai stii nimic sau ca ceea ce stii nu poti aplica in situatiile cu care te confrunti. Cere si asteapta informatii si mesaje noi, intreaba-te pe tine inainte sa-i intrebi pe altii ce sa faci. Relatiile cu familia e nevoie sa fie ajustate si vei realiza asta spre seara.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 4 septembrie horoscop