x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 aprilie 2022. Taurii vor să-și schimbe viața. Fecioarele sunt hotărâte în carieră

Horoscop zilnic, 5 aprilie 2022. Taurii vor să-și schimbe viața. Fecioarele sunt hotărâte în carieră

04 Apr 2022   •   16:26
Horoscop zilnic, 5 aprilie 2022. Taurii vor să-și schimbe viața. Fecioarele sunt hotărâte în carieră
Sursa foto: Alexandru Zdrobau - Unsplash.com

Berbecii vor să-și pună ordine în viața sentimentală, Racii au de înfruntat noi provocări, Leii întâlnesc pe cineva special, Săgetătorii își dau seama ce au de făcut, Vărsătorii trebuie să înțeleagă unde greșesc iar pentru Pești este momentul să acționeze.

Berbec

Dacă ai nemulțumiri cu privire la viața ta amoroasă, astăzi este ziua în care să vorbești. Este nevoie doar onestitate și sinceritate în toate domeniile. Așteaptă-te însă la discuții cu partenerul despre adevăr și dreptate. Ai grijă ca greutatea cuvintelor tale să nu o depășească pe cea a gândurilor tale.

Taur

Te gândești să-ți schimbi cariera sau să călătorești în cealaltă parte a lumii? Sau poate vrei doar să stai acasă singur, cu draperiile trase. O serie de mici incidente la locul de muncă îți provoacă cele mai ciudate idei. Simțiți nevoia interioară de a schimba scena.

Gemeni

Vei întâlni oameni iritanți astăzi. Nimic nu pare suficient de bun și nimeni nu pare să știe exact ce vrea. Vei domni suprem în acest labirint de conflicte deschise și nemulțumiri. S-ar putea chiar să ți se ceară să intervii și să restabilești ordinea. Dacă conflictul este intern, mergi mai departe. Dar ai grijă dacă ți se cere să fii șeriful la birou!

Rac

Te-ai trezit dimineață într-o dispoziție apăsătoare. Din păcate, această ceață este probabil să dureze toată ziua. Cu toate acestea, fă din acesta un moment ideal pentru a vorbi despre ce te deranjează! Nu te sfii să mergi pe calea războiului astăzi. Dacă nu, probabil că vei fi ținta unui atac surpriză.

Leu

Starea de spirit în care te afli îți provoacă întâlniri memorabile. Vei fi precaut la început, poate chiar oarecum ostil, față de oricine îndrăznește să-ți afecteze libertatea. Apoi, dintr-o dată, îți vei da seama că această persoană este cineva special. În cele din urmă, vei realiza că are tocmai acele calități de care ai nevoie. 

Fecioara

Mai mult decât oricând, simți că este timpul să iei lucrurile în propriile mâini și să-ți construiești propriul viitor de carieră. Te-ai săturat să trăiești din speranță și să-ți amâni fericirea pentru mâine. Determinarea ta va fi atât de puternică încât ai putea chiar să te surprinzi. Mâine îți vei perfecționa abordarea și o vei face mai concretă. Astăzi este prima zi a unei noi vieți pentru tine.

Balanță

Acesta este momentul ideal pentru a răspunde o dată pentru totdeauna întrebărilor care ți-au trecut prin minte în ultimele trei săptămâni. Acordă atenție întrebărilor cu privire la viața ta sentimentală. Dacă în prezent ești implicat în relații nesatisfăcătoare, nu-ți fie teamă să le lași în urmă. 

Scorpion

Ceva se apropie de sfârșit în ceea ce privește lipsa de încredere pe care o ai în tine. Ai ezitat să stai în lumina reflectoarelor de ceva vreme, simțind că nu ești deloc pregătit. Ei bine, nu mai sunt scuze! Gata sau nu, va trebui să mergi înainte. Singurul lucru pe care riști să-l pierzi este mândria ta.

Săgetător

În ultimele săptămâni ai obținut puțină claritate asupra anumitor întrebări despre vocația ta. S-ar putea chiar să-ți fie puțin mai clar care este destinul tău. Este un moment bun pentru a nu te mai gândi la astfel de întrebări și pentru a-ți lăsa viața să preia controlul. Ești bine pregătit!

Capricorn

Ultimele trei săptămâni au fost destul de bune pentru echilibrul tău. Trebuie doar să te implici puțin mai mult în viață și să arăți de ce ești capabil. Ai avut un amestec de succese și eșecuri, dar îmbunătățirile au fost constante. Poate ai observat că ceva la tine are nevoie de îmbunătățiri, dar nu este adevărat pentru toată lumea?!

Vărsător

Nu este întotdeauna plăcut să fii nevoit să-ți pui întrebări dar asta trebuie să faci astăzi. Privește înăuntrul tău și vei găsi sursa eșecurilor. Acesta nu este un exercițiu ușor, desigur, dar îți va face un bine enorm. Doar fii sincer cu tine însuți.

Pești

Astăzi nu este o zi pentru meditație. Trebuie să ieși în afara ta și să te întorci din nou în lume! Te-ai gândit foarte mult la imaginea ta iar acum va trebui să testezi modul în care operează noul tău sine în viața ta de zi cu zi. Așteaptă-te la un feedback plăcut și la schimbări cu adevărat de durată!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic