x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 iulie 2016. Ai o energie care te ia şi pe tine prin surprindere

Horoscop zilnic, 5 iulie 2016. Ai o energie care te ia şi pe tine prin surprindere

04 Iul 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 5 iulie 2016. Ai o energie care te ia şi pe tine prin surprindere

Berbec: Eşti coleric şi greu de controlat, dacă te porneşti. Nu se întâmplă nimic din comun în jurul tău, doar că tu eşti neobişnuit de irascibil.

Taur: Eşti pus în situaţii limită şi trebuie să fii un veritabil scamator ca să te strecori printre probleme. Stai alert şi cu ochii în patru.

Gemeni: Te simţi ca o marionetă în mâinile altora. Încearcă să nu ai o atitudine de victimă, dacă eşti tratat rău. Spune curajos ce ai de spus.

Rac: Nu îţi va fi uşor să îţi păstrezi echilibrul, azi, însă nu va fi nici imposibil. Cu multă concentrare vei putea ieşi din orice impas.

Leu: Râvneşti la multe lucruri, dar va trebui să munceşti serios pentru a le obţine. Nu te lăsa pradă delăsării, merită să te zbaţi pentru ele.

Fecioară: Ai putea fi implicat într-un conflict, însă ai toate atuurile pentru a ieşi victorios. Nu trebuie să dai înapoi, vei găsi sprijin şi aliaţi.

Balanţă: Poţi realiza multe dacă lucrezi în echipă. Treci peste orgoliu şi recunoaşte că nu le ştii pe toate. Numai aşa poţi găsi calea spre succes.

Scorpion: O zi haotică, în care nu este bine să îţi propui prea multe sarcini. Mulţumeşte-te, mai degrabă, să să te menţii pe linia de plutire.

Săgetător: Emoţiile tale fluctuează destul de violent. Este greu pentru alţii să te înţeleagă sau să îţi intre în graţii. Evaluează-ţi lucid reacţiile.

Capricorn: Ai o energie care te ia şi pe tine prin surprindere. Asigură-te că nu te apuci de sarcini prea complicate pentru a le duce la bun sfârşit.

Vărsător: Ai o energie pozitivă care te animă, iar asta atrage la tine oameni care îţi vor binele sau care vor să se înveselească stând în preajma ta.

Peşti: O zi în care vei fi foarte alert şi implicat în mai multe sarcini în acelaşi timp. Asta te ţine însă în priză şi chiar îţi face plăcere.

×
Subiecte în articol: horoscop