x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 noiembrie 2021. Leii sunt nostalgici. Scorpionii vor să plece în vacanță

Horoscop zilnic, 5 noiembrie 2021. Leii sunt nostalgici. Scorpionii vor să plece în vacanță

04 Noi 2021   •   11:36
Horoscop zilnic, 5 noiembrie 2021. Leii sunt nostalgici. Scorpionii vor să plece în vacanță
Sursa foto: Hepta

Berbec

O femeie, poate o colegă foarte inteligentă și uneori enervantă, ar putea să te viziteze astăzi. Dacă nu ești atent, această persoană te implică într-o discuție aprinsă. Încearcă să te distanțezi. Această persoană are propriile probleme, care nu au nimic de-a face cu tine. Fii politicos și înțelegător și apoi arată-i ușa!

Taur

Vei primi multe telefoane. Unele sunt de la oameni care locuiesc departe, altele sunt de la prieteni care au probleme emoționale serioase. Un alt apel va fi de la un iubit cu care ești foarte nerăbdător să te întâlnești. Nu-ți epuiza cuvintele la telefon!

Gemeni

Te vei ocupa de chestiuni financiare. Facturile trebuie plătite, cecuri depuse iar contractele încheiate. După ce le termini, te vei simți mai bine. Ieși la aer curat și fă o plimbare. Sună un prieten și petrece seara în oraș. Ai muncit din greu și meriți.

Rac

Ești într-o dispoziție grozavă. Energia ta fizica este mare, asa ca este indicat csă faci exercitii, eventual sport. Poate vrei să faci o scurtă excursie în afara orașului sau să începi un nou curs. Entuziasmul și optimismul tău sunt mari, așa că cerul este limita.

Leu

Simți o legătură psihică puternică cu un prieten care locuiește departe, pe care nu l-ai mai văzut de mult. Te întrebi ce face și ești chiar îngriijorat. Nu ezita și sună-l. Ar trebui să știi ce se întâmplă. S-ar putea ca prietenul tău să aibă o zi proastă. Oferă-i un sprijin.

Fecioară

Activitățile sau întâlnirile de grup s-ar putea dovedi grele astăzi, întrucât cei din jurul tău sunt atrași în discuții despre care se simt de puternici și cu care nu toți sunt de acord! Nu este o zi bună pentru a te implica în discuții aprinse, chiar dacă ideea ți se pare tentantă. Stai departe! Găsește pe cineva care să nu se implice și vorbește cu acea persoană.

Balanță

Posibilitatea unor schimbări iminente în viața personală sau profesională te face îngrijorat și nesigur. Nu este cazul. Vei beneficia de aceste modificări. Ar putea fi multă tensiune și stres în aer și îți va fi greu să evitați preluarea aceastei energii. Incearca sa te relaxezi! Lasa-te purtat de val.

Scorpion

Ți-ai făcut planuri pentru o călătorie lungă sau să te întorci la școală. Până acum ai amânat. În cele din urmă ai luat decizia. Nu te opri! Vorbești mult timp la telefon culegând informații și făcând aranjamente.

Săgetător

Documentele legale cu privire la veniturile pentru care lucrezi de ceva vreme vor fi finalizate astăzi. Acest lucru îți ridică moralul. Ești vorbăreț, entuziast și pasional. Vrei să petreci o seară romantică cu iubitul tău. Distrează-te!

Capricorn

Unele experiențe proaste în cariera ta, familie, călătorii sau educație te duce spre un partener care se află într-o dispoziție explozivă astăzi. Acesta ar putea fi imprevizibilă acum, fericită un minut și trist în următoarea secundă. Nu încerca să-i dai sfaturi sau să-l înveselești. Se va înfuria. Stai departe și lasă-l să-i treacă.

Vărsător

Ești stresat la locul de muncă. Bea mai multă apă și fă exerciții fizice. Totodată, odihnește-te mai mult, nu mânca alimente foarte picante. Mai bine citește, studiază, cercetează. Nu ești într-o dispoziiție fizică prea bună dar mintea este la cote maxime. 

Pești

Ești romantic și pasional și vrei să te întâlnești cu iubitul tău. Este puțin dificil dar vei reuși în ultimul moment. Nu intra în panică dacă nu reușiți să vă vedeți în prima parte a zilei. Nu renunta. Vei avea o seară grozavă.

×