x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 aprilie 2022. Taurii se îngrijorează. Capricornii au o cheltuială neașteptată

Horoscop zilnic, 6 aprilie 2022. Taurii se îngrijorează. Capricornii au o cheltuială neașteptată

05 Apr 2022   •   11:38
Horoscop zilnic, 6 aprilie 2022. Taurii se îngrijorează. Capricornii au o cheltuială neașteptată
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii au idei grozave pentru proiectele lor, Gemenii află vești de la un prieten, Racii sunt tulburați de un vis, pe Balanțe le supără un coleg, iar Scorpionii primesc mai mulți bani.

Berbec

Ai idei grozave, fie pentru proiecte creative noi, fie pentru îmbunătățirea celor aflate în derulare. Dacă nu le notezi imediat, s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată! Cu toate responsabilitățile tale, ai o zi destul de frenetică, deoarece mintea ta se schimbă constant de la un subiect la altul. 

Taur

O persoană cu care lucrezi ar putea pleca brusc fără preaviz sau motiv declarat. Acest lucru te face confuz și s-ar putea să te întrebi dacă există schimbări în cadrul companiei despre care nu știi nimic. Încearcă să afli exact de ce a plecat această persoană. Dacă nu poți să o întrebi direct, întreabă discret pe cineva care ar putea ști. Este important pentru a-ți ameliora anxietatea.

Gemeni

Cineva de la care ți-ai dorit de mult să afli vești, poate un vechi prieten care locuiește departe, te sună astăzi. Vei fi bucuros dar ar putea duce la un joc frustrant pe telefon. Nu fi atât de iritat încât să renunți. Continuă să incerci. 

Rac 

Un vis destul de supărător îți va tulbura somnul în seara asta. Când te trezești și te concentrezi asupra lumii reale, poate părea atât de bizar încât să nu merite o atenție serioasă. Oricum, scrie-l. Visul încearcă să-ți spună ceva despre o situație specifică din viața ta, deși într-un mod ciudat!

Leu

Un coleg sau un partener romantic este într-o dispoziție destul de delicată astăzi. Prin urmare, ți se pară dificil de discutat cu această persoană. S-ar putea să fii puțin iritat și să te întrebi dacă această persoană merită tulburarea pe care ți-o provoacă. Nu face nimic prostesc. Această dispoziție va trece. Totul ar trebui să revină la normal până mâine.

Fecioară

Ești foarte intuitivă dar astăzi ai putea găsi abilitățile tale psihice în scurtcircuit. Acest lucru nu înseamnă că abilitățile tale sunt blocate, adică nu sunt la fel de fiabile ca de obicei. Nici imaginația ta nu este la fel de sigură. Nu-ți face griji. Vei reveni la normal până mâine.

Balanță

Afli vești destul de supărătoare despre un prieten. Acesta ar putea fi adevărul, dar, mai probabil, faptele au fost distorsionate în repovestire. De fapt, ceea ce auzi s-ar putea să nu fie altceva decât o bârfă. Sună pe cineva care ar putea ști ce se întâmplă cu adevărat și verifică faptele înainte de a te înnebuni.

Scorpion

Astăzi ai putea să primești niște bani în plus. Dezavantajul este că s-ar putea să fii nevoit să lucrezi multe ore în plus. Norocul tău ar putea cauza probleme temporare în viața personală. Familia ta ar putea fi nemulțumită. Subliniază că poate fi incomod acum, dar toată lumea va fi mai bine pe termen lung.

Săgetător

O vizită neașteptată a cuiva care locuiește departe este probabil să-ți strice programul. Chiar dacă vei fi bucuros să-ți vezi prietenul, vizita ar putea necesita o mulțime de apeluri pentru a-ți modifica programul. Odată ce ai terminat, totuși, vei avea o vîntâlnire bună. Tu și prietenul tău aveți câte multe de povestit. Vei vorbi ore întregi. Relaxează-te și distrează-te!

Capricorn

Un eșec financiar neașteptat te guduie la început. Poate o urgență, cum ar fi o durere de dinți sau o defecțiune a mașinii, necesită o cheltuială substanțială pentru care nu ai planificat-o. Poți găsi însă o modalitate de a face față crizei. Ai resurse la care nu te gândești. 

Vărsător

Te simți neliniștit și frustrat din cauza unei separări temporare de un partener, poate de afaceri, dar mai probabil unul romantic. Contactul telefonic ar putea fi și dificil, deoarece amândoi asuntețiocupați și vă simțiți lipsa. Găsește ceva fascinant de făcut, care îți va îndepărta mintea de la situație. Întâlnește-te cu prietenii și distrează-te puțin. Timpul va trece mai repede.

Pești

Un zvon destul de deconcertant despre meseria ta ajunge la urechile tale. Poate auzi că firma este vândută sau este supusă unei schimbări în ierarhie. S-ar putea să fii prins într-o frenezie de îngrijorare dacă vei rămâne sau nu. Înainte de a sări la orice concluzie, sună pe cineva care știe ce se întâmplă și află adevărul. Ceea ce ai auzit este probabil doar bârfă.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic