x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 august 2023. Berbecii au un conflict interior, Fecioarele simt vinovăție, iar Vărsătorii nu trebuie să creadă în promisiuni

Horoscop zilnic, 6 august 2023. Berbecii au un conflict interior, Fecioarele simt vinovăție, iar Vărsătorii nu trebuie să creadă în promisiuni

de Andreea Tiron    |    05 Aug 2023   •   13:40
Horoscop zilnic, 6 august 2023. Berbecii au un conflict interior, Fecioarele simt vinovăție, iar Vărsătorii nu trebuie să creadă în promisiuni
Sursa foto: Vitolda Klein - unsplash.com

Horoscop zilnic, 6 august 2023. Gemenii trebuie să aibă mai multă grijă de ei înșiși, Scorpionii au dorințe greu de împlinit, iar Peștii sunt conflictuali

Berbec

Jupiter te încurajează să te bucuri de confort, în timp ce Soarele dorește să ieși din zona ta de confort. De aici apare conflictul interior. Fie că este vorba despre a-ți dori să impresionezi pe cineva pe care îl iubești sau doar pentru că ești într-o dispoziție bună pe care vrei s-o împărtășești astăzi cu ceilalți, tendința este să sari calul. Este un moment grozav pentru a vedea unde este posibil să exagerezi.

Taur

Tranzitele de astăzi aduc bună dispoziție. Deși îți imaginezi tot felul de lucruri pe care ai dori să le realizezi, o parte din tine te reține sau cerințele casei și ale familiei te fac să te simți blocat. Încearcă să îți gestionezi așteptările, de a ajunge la un compromis și de a găsi un echilibru pentru toate domeniile vieții tale. Radiezi de încredere și atragi cu această energie numai lucruri bune.

Gemeni

Tranzitele de astăzi vă încurajează să priviți imaginea de ansamblu a vieții și să evaluați dacă proiectele recente se îndreaptă în direcția bună. Optimismul excesiv vă poate face vulnerabili în fața dezamăgirilor.  Încercați să nu vă asumați prea multe, mai ales când îi ajutați pe alții, ceea ce ați făcut mai mult decât suficient recent. Este o chestiune de timp și energie - trebuie să ai mai multă grijă de tine.

Rac

Este mai bine să nu se bazeze pe promisiunile făcute acum de cei din jur. De asemenea, trebuie să ai grijă la cheltuielile excesive. Proiectele nu se desfășoară atât de bine sau de repede pe cât ați anticipat. Răspunsul nu este să faci mai mult efort, ci să lucrezi la zonele cu probleme și să faci îmbunătățiri.

Leu

Luna își petrece ziua în sectorul tău spiritual. Permiteți-vă să visați și să gândiți mare, dar încercați să nu exagerați, deoarece veți fi deja epuizat când se vor prezenta oportunități reale. Dacă reevaluați o afacere recentă sau un demers profesional, cel mai bine este să încercați să faceți schimbările necesare înainte de a merge mai departe.

Fecioară

O parte din tine poate fi dornică să experimenteze ceva diferit acum. Planurile pentru viitor sunt ferme în mintea ta, dar acea parte din tine s-ar putea să se agațe de trecut sau să găsească scuze pentru a nu merge mai departe după ceea ce îți dorești. Vinovăția s-ar putea să te împiedice să-ți urmezi drumul sau te simți temporar puțin nesigur de tine. Pentru cele mai bune rezultate, fii discret.

Balanță

Oamenii pot dramatiza lucrurile și pot avea reacții exagerate cu tranzitele de astăzi în joc. Pot exista dificultăți în a echilibra viața intima și viața socială, ceea ce îți dă bătăi de cap. Dacă te-ai așteptat la mai mult de la o relație, acum este momentul să te întrebi dacă este cu adevărat satisfăcătoare.

Scorpion

Aspectul Soare-Jupiter de astăzi poate indica dorințe care uneori sunt greu de îndeplinit. Instinctele îți pot spune un lucru, iar oamenii îți spun altul astăzi, ceea ce face dificil să ajungi la decizii clare. S-ar putea să treci de la optimism la pesimism în câteva clipe, iar adevărul se află undeva la mijloc! Încercați să vă păstrați obiectivitatea și, deși ar trebui să ascultați punctele de vedere ale altora, evitați să fiți influențat de promisiunile făcute acum, deoarece acestea pot fi greu de respectat.

Săgetător

Luna te încurajează să te bucuri şi să te exprimi la adevăratul tău potențial. Ideile de afaceri sunt bune, deși poate prea grandioase sau lipsesc detalii importante. În acest moment, dorința de libertate este puternică. Evitați să vă ocupați de mai multe sarcini acum, deoarece acestea s-ar putea să vă producă stres suplimentar.

Capricorn

Relația Soare-Jupiter de astăzi te poate găsi trecând de la o dispoziție generoasă la o stare de spirit mai serioasă și înapoi! Deși Jupiter te încurajează să-ți asumi riscuri în sectorul amoros, misiunea actuală a Soarelui este de a te împinge către legături și conexiuni mai profunde. S-ar putea să nu fii sigur de sentimentele cuiva pentru tine.

Vărsător

Neliniștea pe care o transformi în acțiuni pozitive este productivă. Tranzitele de astăzi energizează sectoarele casei, familiei și parteneriatelor, iar oricare sau toate aceste lucruri vin cu cerințe suplimentare. Încearcă să nu te simți copleșit de lucrurile pe care vrei să le faci sau să te gândești prea mult la următorul pas. Ai o nevoie mai mare de securitate și un sentiment de apartenență acum. Promisiunile făcute astăzi pot fi bine intenționate, dar este puțin probabil să fie îndeplinite.

Pești

Dacă se întâmplă prea multe în viața ta acum, vei fi într-o stare conflictuală toată ziua. Tentația este să faci totul! Cu toate acestea, asta pune prea multă presiune asupra ta. S-ar putea să fii capricios dacă nu ai realizat tot ceea ce ți-ai propus,  dar poate apărea un nou plan de acțiune care ți se potrivește mai bine.

×