x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 7 septembrie: Taurii se vor face remarcați datorită farmecului personal

Horoscop zilnic 7 septembrie: Taurii se vor face remarcați datorită farmecului personal

06 Sep 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 7 septembrie: Taurii se vor face remarcați datorită farmecului personal

Berbec

Îndreaptă-ți întreaga energie spre rezolvarea chestiunilor importante. Colaborarea cu cei din jur îţi va permite să rezolvi ce ţi-ai propus.

Taur

Farmecul personal îţi dă ocazia să te faci remarcat. Îţi doreşti nişte schimbări de mare anvergură, iar acestea se pot realiza daca crezi în tine.

Gemeni

Nemulţumirile pe care le ai pot genera discuţii obositoare şi în plus sunt exagerate. Ar fi mai simplu dacă ai fi mai înţelegător și mai tolerant.

Rac

Nu duci lipsă de energie, dar nu reuşeşti să o foloseşti în cel mai eficient mod. Verifică informaţiile pe care le primeşti, nu toate sunt de luat în seamă.

Leu

Astăzi vei avea ocazia să participi la o întâlnire, ceea ce te va ajuta să te relaxezi şi să priveşti cu mai multă încredere spre viitor.

Fecioară

Eşti cam agitat si neliniştit şi nu prea ai stare. O activitate începută de mai mult timp va necesita un efort mai sustinut pentru finalizare.

Balanţa

Nu eşti în forma ta cea mai bună, iar activităţile în care eşti implicat te solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia te va ajuta să te descurci bine.

Scorpion

Vei avea o mulţime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care te favorizează. O zi norocoasă.

Săgetător

S-ar putea ca partenerul de suflet să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Profită de împrejurări și consolidează relaţia de iubire.

Capricorn

Nu vei fi în cea mai bună formă, aşa că nu este cazul să te implici în activităţi mari consumatoare de energie. Încearcă să te odihnești mai mult.

Vărsător

Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine. Eşti un pic prea solicitat cu munca şi acest lucru te poate face usor irascibil.

Peşti

În această perioadă ai nevoie de perseverenţă. Dacă ai de luat decizii, încearcă să priveşti situaţia în ansamblu şi nu zăbovi prea mult asupra detaliilor.

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop