x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 aprilie 2022. Săgetătorii au probleme în familie. Capricornii vor să fie singuri

Horoscop zilnic, 8 aprilie 2022. Săgetătorii au probleme în familie. Capricornii vor să fie singuri

07 Apr 2022   •   17:34
Horoscop zilnic, 8 aprilie 2022. Săgetătorii au probleme în familie. Capricornii vor să fie singuri
Sursa foto: Scott Warman Unsplash.com

Majoritatea zodiilor se gândesc astăzi la distracție dar nu prea le iese. Taurii nu reușesc să se întâlnească cu prietenii, Gemenilor le este dificil să ajungă la o petrecere, Leii vor aventuri, Balanțele au exagerat cu ieșirile în oraș iar Vărsătorii își fac griji legate de bani.

Berbec

Abilitățile tale artistice sunt puțin blocate astăzi. Ești nerăbdător să finalizezi un proiect pe jumătate terminat, dar în acest moment nu ai idee ce să faci cu el. Nu te panica! Fă altceva pentru o zi sau două și probabil că ideile vor curge apoi ca prin farmec. Dacă nu ai un termen limită apropiat, nu te grăbi să finalizezi lucrarea acum. 

Taur

Ai o dorință puternică de a ieși și de a socializa. Petreci mult timp la telefon încercând să ajungi la niște prieteni, dar nu ai prea mult noroc cu el. Dacă sunt ocupați, ar putea rezulta un joc frustrant tot discutând. S-ar putea să încerci să treci pe aici. Poți face aranjamente pentru altă zi.

Gemeni

Astăzi ai putea primi o invitație la un eveniment social la care îți vei dori cu adevărat să participi. Ar putea fi acolo oameni care îți vor fi utili mai târziu. Cu toate acestea, descoperi că alte responsabilități interferează cu planurile tale și ești dezamăgit. Dacă ești creativ, vei găsi o modalitate de a-ți îndeplini obligațiile și de a participa și la eveniment. Gandeste-te la asta!

Rac

Apare o oportunitate de a călători într-un loc pe care ți-ai dorit întotdeauna să-l vizitezi, poate din motive de afaceri.  Acest lucru ar putea fi foarte interesant, dar ai dificultăți să faci aranjamentele. Zborurile ar putea fi pline, hotelurile prea costisitoare și responsabilitățile de acasă necesită atenție. Dar poți găsi o modalitate de a face față oricărui obstacol. Gandeste creativ si ocupa-te!

Leu

Visele pline de aventură, care implică călătorii, îți vor ocupa mult timp astăzi. Probabil că te-ai plictisit de situația ta și dorești să faci ceva pentru a ieși din rutină. Nu ai idee cum poți scăpa de tot. Nu forța. Petrece după-amiaza într-un loc unde nu mergi de obicei. Vei veni cu o idee viabilă în timp util. 

Fecioară

Dorința ta de a vedea un partener romantic este foarte puternică astăzi. Cu toate acestea, dacă întrebi, s-ar putea să fii refuzat. Nu ajunge la concluzia că prietenul tău nu vrea să te vadă. Dacă spune că are responsabilități de care trebuie să se ocupe, credeți-l! S-ar putea să trebuiască să aștepți până în altă zi, dar probabil că asta e cel mai rău care se va întâmpla. Ai puțină încredere!

Balanță

Prea multă mâncare și băutură în ultimele zile tesă te fac să te simți cam rău. Te întrebi dacă a meritat distracția! Dar îți vei reveni repede. NU fi surprins dacă apare o altă ocazie! Ai grijă. Nu vrei să te simți așa din nou.

Scorpion

Ai o dorință puternică de a te întâlni cu un partener romantic. Cu toate acestea, nu poți să-l vezi. Poate fi prea ocupat și nu răspunde  la mesaje. Cu toate acestea, nu fi prea frustrat. Dacă insiți, vă veți întâlni. Dacă nu vă puteți vedea astăzi, faceți aranjamente pentru mâine. Mai bine mai tarziu decat niciodata!

Săgetător

O persoană capricioasă din familie te face confuz. Nu înțelegi ce-l deranjează dar nu supraanaliza situația. Cel mai bun mod este să-ți spui cu tact părerea. Vei descoperi că această persoană are pur și simplu câteva probleme minore de rezolvat, nimic suficient de serios pentru care să-ți faci griji.

Capricorn

Vrei să petreci cea mai mare parte a zilei de azi afară, poate făcând o plimbare în parc. Te gândești serios și simți că cea mai bună soluție este să fii singur pentru o vreme. Deciziile nu vor veni ușor, așa că nu încerca să le forțezi. Doar bucură-te că ești afară, în aer curat. Uneori lucrurile se așează mai repede dacă uiți de ele pentru o vreme.

Vărsător

Problemele cu banii sunt în mintea ta, poate mai mult decât este necesar. Ai tendința de a gândi disproporționat și de a crede că sunt mai rele decât în realitate. Fă un efort pentru a fi obiectiv. Situația ta ar trebui să revină la normal în decurs de o săptămână sau două.

Pești

Te uiți în oglindă și intri în panică din cauza aspectului tău. Te simți și arăți cam obosit. Probabil că arăți însă mult mai bine decât crezi. Un pic de odihnă este tot ce ai nevoie pentru a-ți reveni.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic