x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 iulie 2023. Berbecii sunt bine dispuși, Fecioarele învață lucruri noi, iar Vărsătorii trebuie să-și țină mintea limpede

Horoscop zilnic, 8 iulie 2023. Berbecii sunt bine dispuși, Fecioarele învață lucruri noi, iar Vărsătorii trebuie să-și țină mintea limpede

de Andreea Tiron    |    07 Iul 2023   •   12:30
Horoscop zilnic, 8 iulie 2023. Berbecii sunt bine dispuși, Fecioarele învață lucruri noi, iar Vărsătorii trebuie să-și țină mintea limpede

Horoscop zilnic, 8 iulie 2023. Aspectul provocator Marte-Pluto denaturează percepțiile. Taurii își ascultă intuiția, Scorpionii sunt generoși, iar Peștii trebuie să fie sinceri cu ei înșiși și cu cei din jur

Berbec

Deși ați putea experimenta întârzieri sau schimbări de planuri astăzi, buna ta dispoziție se ridică mai presus de aceste mici neplăceri. Mai târziu, azi, dacă nu găsești o soluție pentru canalizarea excesului de energie, s-ar putea să devii iritat. Din fericire, trecerea Lunii în zodia ta este bună pentru concentrare și noi începuturi.

Taur

Evitați orice joc de putere sau dispute legate de control, pentru că există tensiuni, dar sursa lor precisă este greu de identificat. Nu ai nimic de câștigat acum! Ceva, ca o frică interioară, intuitivă, vă ține pe loc. Este important să asculți ceea ce îți spune intuiția. Cu toate acestea, trebuie făcută o distincție clară între frică și instinct.

Gemeni

Gândiți clar și pe termen lung astăzi, ceea ce vă avantajează să luați în considerare toate proiectele viitoare. Poți învăța multe din reacțiile tale, dar fii conștient de faptul că tranzitele care influențează perioada îți pot denatura puțin percepțiile. Încearcă să nu pui la inimă ceea ce pare a fi o critică. Nesiguranța ta te poate determina să interpretezi ce ți se spune în mod negativ, când în realitate ar putea fi vorba doar despre un sfat prietenesc.

Rac

Astăzi nu ai chef să fii presat sau împins de la spate, deși îți dai seama că intențiile celor din jur sunt bune. Poate fi tentant să amâni rezolvarea unei problem sau să dispari temporar până când vibrațiile sunt mai relaxate. Diferențele de opinie se rezumă probabil la faptul că vă respectați sau nu unul pe celălalt - arătarea respectului reciproc poate rezolva foarte bine problemele.

Leu

Te simți mai confortabil cu lumea ta interioară astăzi. S-ar putea să ajungi într-un loc frumos de înțelegere a sentimentelor tale mai profunde. Este bine să eviți conflictele deocamdată. Jocurile de putere nu vor duce nicăieri acum. Poate exista un ton critic în conversații care poate părea ofensator, dar este puțin probabil să fie intenționat.

Fecioară

Ești bine poziționat pentru a învăța câteva lucruri noi prin interacțiunea cu ceilalți. Cu toate acestea, interacțiunile tale pot căpăta o anumită intensitate care pare neașteptată sau chiar nejustificată mai târziu astăzi. Informațiile care sunt de obicei ascunse pot ieși la iveală acum - tu sau o altă persoană puteți dezvălui ceva foarte personal și privat. Ai grijă să nu stârnești controverse! Oamenii sunt mai sensibili decât par mai târziu astăzi și mâine.

Balanță

Ești sensibil, gata să fugi sau să opui rezistență dacă te simți încolțit în vreun fel. Este posibil să stai în gardă toată ziua, măcinat de îndoieli care interferează cu capacitatea ta de a lua o decizie clară. Conversațiile și interacțiunile pot fi dificile.  Încercați să vă relaxați cât mai mult posibil, deoarece vă puteți simți mult prea stresat.

Scorpion

Profită la maximum de timpul liber și sentimentele de iubire. Magnetismul tău imposibil de trecut cu vederea este dublat de un spirit de generozitate. La nivel social și emoțional, s-ar putea să te lupți cu indecizia. Un sentiment că ceilalți nu te prețuiesc suficient poate pune stăpânire pe tine.

Săgetător

Ziua nu aduce prea multă energie sau motivație pentru a finaliza proiecte, dar un ritm mai lent poate fi benefic acum. Cel mai bine este să evitați extremele. Nu ceda presiunii pentru a te exprima dacă nu te simți pregătit să faci asta. Cu siguranță nu este cel mai bun moment pentru a divulga informații sensibile.

Capricorn

Faceți din țânțar armăsar pentru o problemă minoră. Ba chiar s-ar putea să simți o presiune nejustificată pentru a face o schimbare. Ies la suprafață resentimente pe măsură ce ne apropiem de un aspect provocator Marte-Pluto. Acum excesul de sensibilitate distorsionează percepțiile.

Vărsător

Să faci ordine acasă poate fi satisfăcător, deoarece asta te face să te simți în siguranță.  Interacțiunile cu ceilalți sunt delicate, așa că fă tot posibilul să rămâi obiectiv, dar simpatic.  Aspectul provocator Marte-Pluto sugerează că tu sau cineva apropiat s-ar putea să transformați o problemă minoră într-o situație complicată. Ca urmare, deciziile pot fi proaste, dar sunt temporare.

Pești

Nu știți cum să vă consumați energia suplimentară. Unele frustrări legate de cineva anume pot fi dificil de înțeles, de identificat sau de rezolvat. Încerci să te afirmi și folosești metode mai subtile pentru a obține ceea ce îți dorești. Vei scoate la iveală o problemă reală dacă ești sincer cu tine sau cu cei din jur.

 

×