x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 martie. Ce le-au rezervat astrele zodiilor de Ziua Femeii?

Horoscop zilnic, 8 martie. Ce le-au rezervat astrele zodiilor de Ziua Femeii?

07 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 8 martie. Ce le-au rezervat astrele zodiilor de Ziua Femeii?

Berbec

Va fi o zi plină de surprize şi de cadouri. Dacă eşti genul care preferă să ofere, cadourile tale alese cu grijă şi atenţie vor fi exact ce ţi-ai dorit.

Taur

Eşti interesat tot mai mult de lucrurile ce ţin de viaţa spirituală şi vrei să urmeşti un subiect ce te interesează în mod particular.

Gemeni

Te gândeşti serios să schimbi cursul carierei tale şi să te implici în acţiuni sociale, umanitare, pentru că îţi place foarte mult şi te simţi apreciat şi de ajutor.

Rac

Vei fi plăcut surprins când vei observa că tot ce produci şi faci de atâta timp este în avantajul tău şi eşti foarte bun la asta. Ţine-o tot aşa!

Leu

Ideile şi viziunile din ultimul timp te fac să îţi inviţi prietenii care împărtăşesc aceleaşi interese la tine acasă şi să dicutaţi despre ele.

Fecioară

Participarea la un eveniment social de anvergură te va pune în contact cu oameni din industrii artistice, oameni cu viziuni inovative. Vei avea o seară fascinantă.

Balanţă

Ai o înclinaţie de predare, de a fi profesor şi asta veo vedea astăzi, când va trebui să ţii mai multe conferinţe şi să explici în detaliu chestiuni dificile.

Scorpion

În relaţia de cuplu, este o magie atât de intensă ce vă însoţeşte peste tot. Romantismul va fi la cote maxime şi vei avea o zi superbă!

Săgetător

 Ai avut nişte vise ciudate, dar ai premoniţii în legătură cu ele. Nu gândi negativ, pentru că ele se referă la lucruri din mediul extern, ce nu te vor afecta.

Capricorn

Un lider, probabil şeful de la muncă sau un om de succes pe care îl apreciezi, îţi va da o lecţie ce te intrigă, te motivează şi te face să intri într-un domeniu necunoscut ţie.

Vărsător

Un prieten bun sau un coleg de încredere îţi va prezenta o cale de a-ţi mări veniturile prin a face fix ceea ce îţi place mai mult. Fii ochi şi urechi!

Peşti

Eşti foarte optimist atunci când vorbeşti despre viitor şi despre planurile tale de viitor, mai exact. Eşti sigur că vei avea succes şi gândeşti pozitiv.

×