x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 octombrie. Săgetătorii au probleme când vine vorba de viața de cuplu

Horoscop zilnic, 8 octombrie. Săgetătorii au probleme când vine vorba de viața de cuplu

07 Oct 2020   •   16:13
Horoscop zilnic, 8 octombrie. Săgetătorii au probleme când vine vorba de viața de cuplu
Sursa foto: Hepta

Berbec

Ai parte de o zi plină de vești bune pe plan sentimental. Astfel, petreci timp cu partenerul de cuplu și descoperi că aveți mai multe lucruri în comun decât ți-ai imaginat.

Taur

Vrei să ajuți un prieten bun cu o problemă cu care se confruntă, însă ai tendința de a uita să te ocupi și de lucrurile pe care ți le dorești. Încearcă să găsești un echilibru.

Gemeni

Este important să înțelegi că persoanele din viața ta trebuie să te iubescă pentru cine ești, nu pentru cine vrei să pari în preajma lor. Nu mai pune atât de multă presiune pe tine.

Rac

Nu reușești să acorzi atenție suficientă partenerului de cuplu, iar asta se întâmplă pentru că nu ai reușit să ajungi la o înțelegere cu propria persoană. Acordă-ți puțină liniște pentru a putea analiza mai bine lucrurile.

Leu

Ai parte de o zi plină de energie pozitivă și, de asemenea, plină de vești bune. Astfel, în sfârșit simți că îți este apreciată munca și începi să ai mai multă încredere în tine.

Fecioară

Este posibil să reacționezi impulsiv și, prin urmare, să intri în conflict cu tot felul de persoane de la locul de muncă și chiar cu oameni speciali din viața ta. Încearcă să renunți la orgoliu.

Balanță

Ziua de azi este despre echilibru. Petreci mare parte din timp singur și încerci să-ți organizezi timpul astfel încât să ai mai multe momente pe care să ți le poți dedica ție.

Scorpion

Vrei să înveți cât mai multe lucruri despre un subiect care prezintă mult interes pentru tine. Astfel, ziua de azi este dedicată studiului și dezvoltării personale.

Săgetător

Vrei să petreci mai mult timp în compania partenerul de cuplu, iar dacă vezi că acesta nu-și face timp la rândul său, ai tendința de a reacționa impulsiv. Încearcă să asculți ce are de spus partenerul, înainte să arunci cu acuzații.

Capricorn

În sfârșit simți că problemele pe care le ai cu banii încep să dispară. Ai reușit să faci unele economii, iar acest lucru te ajută să elimini din stresul financiar pe care l-ai tot cărat.

Vărsător

Ziua de azi este despre pasiuni. Începi să acorzi mai multă atenție lucrurilor care te fac fericit și, astfel, descoperi o mulțime de lucruri noi despre tine.

Pești

Petreci timp cu familia, iar acest lucru te ajută să te relaxezi cu adevărat. Astfel, reușești să te deconectezi de la tot ce înseamnă responsabilități și să îți acorzi câteva momente de respiro.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 8 octombrie