x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 aprilie 2022. Majoritatea zodiilor vor să se odihnească

Horoscop zilnic, 9 aprilie 2022. Majoritatea zodiilor vor să se odihnească

08 Apr 2022   •   10:47
Horoscop zilnic, 9 aprilie 2022. Majoritatea zodiilor vor să se odihnească
Sursa foto: Ben White Unsplash.com

Taurii sunt speriați de probleme financiare, Racilor li se anulează planurile, Leii și Fecioarele nu au chef de socializare, iar Scorpionii și Vărsătorii trebuie să facă economii.

Berbec

Astăzi nu ești în cea mai bună formă, nu ai chef să socializezi și nici să citești ori să te uiți la tv. Nu prea știi ce vrei să faci așa că cel mai bun lucru este să mergi la sală ori să vezi un film amuzant. Scoate-ți mintea din letargie. 

Taur

Obiectivele de carieră și financiare sunt complet blocate iar asta te face să fii deprimat, frustrat sau chiar panicat. Nu te speria, nu este o stare permanentă. Vei reveni pe drumul cel bun în câteva zile. Între timp, fii bun cu tine. Mergi la restaurantul preferat, cumpără-ți un cadou sau petrece după-amiaza într-o librărie. Te vei simți mai bine.

Gemeni

Un coleg se află într-o dispoziție foarte proastă așa că este mai bine să îl eviți. Deși este sâmbătă, ai treabă la serviciu iar el nu te ajută, așa că rezozlvă doar sarcinile  urgente. 

Rac

Planurile de vacanță sau poate o călătorie de afaceri se amână. Și evenimentele la care vrei să participi vor fi suspendate, așa că te simți pierdut pentru că ți-ai programat altceva și acum nu știi ce să faci. Apelează la imaginație și găsești tu ceva. 

Leu

Nu este  o zi bună pentru lucruri incitante. Stai departe de loterie, investiții la bursă. Speculațiile de orice fel ar putea fi riscante în cel mai bun caz, și dezastruoase în cel mai rău caz. Nici cu romantismul nu stai prea bine pentru că ești comod și nu prea sociabil. Citește o carte bună. Acesta este cel mai productiv lucru pe care l-ai putea face astăzi!

Fecioară

Vrei să te retragi în dormitorul tău, nu ai chef să socializezi cu nimeni, nici măcar cu cei mai apropiați. Prea multă muncă te-ar putea duce într-o stare de epuizare, ceea ce înseamnă că trebuie să te odihnești. Relaxează-te acum și pornește din nou mâine.

Balanță

Este una dintre acele zile în care nu poți face nimic legat de muncă sau comunicare. Rezolvă doar ce este urgent și amână  restul. 

Scorpion

Ai plănuit să  cumperi ceva astăzi dar o verificare rapidă a situației tale financiare arată ca trebuie să aștepți ziua de salariu.  Acest lucru s-ar putea dovedi dezamăgitor și frustrant, dar gândește-te că nu este urgent, așa că așteptarea puțin mai mult, cu siguranță nu va strica. Fă altceva astăzi.

Săgetător

Lipsa energiei fizice și mentale, precum și a motivației, te vor aduce astăzi într-o dispoziție letargică. Nu ai chef să faci mare lucru. S-ar putea să fii extrem de iritat la gândul că trebuie să lucrezi. Ar putea fi o idee bună să mergi seara la un film, de preferință un thriller sau un film de acțiune. 

Capricorn

De obicei îți place să vorbești cu ceilalți, dar astăzi nici nu vei mai vrea să răspunzi la telefon. Rezistența ta fizică și energia mentală sunt scăzute. S-ar putea să te ajute dacă mergi la o plimbare după-amiaza. Nu vei dori să-ți pierzi seara stând întins prin casă. 

Vărsător

Prietenii vor să ieși cu ei astăzi dar probabil că nu te vei simți în stare. Situația ta financiară ar putea necesita, de asemenea, o mică strângere a curelei acum, așa că nu simți că poți justifica cheltuiala. În orice caz, nu vei dori să-ți petreci seara singur. Invită un prieten sau iubit să vizioneze un film cu tine.

Pești

Te simți plin de energie și dornic să faci niște exerciții dar alte responsabilități te împiedică. Asta  te cam supără și îți piere cheful. Să nu cazi în capcană! Rezolvă cele mai urgente sarcini și apoi ocupă-te de condiția  ta fizică. În acest fel, îți poți recupera atât energia fizică, cât și pe cea mentală.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic