x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 mai 2021. Fecioarele au nevoie de sfaturile familiei

Horoscop zilnic, 9 mai 2021. Fecioarele au nevoie de sfaturile familiei

08 Mai 2021   •   18:53
Horoscop zilnic, 9 mai 2021. Fecioarele au nevoie de sfaturile familiei
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop 9 mai Berbec

S-ar putea să fie nevoie să încetinești astăzi. Fie că acest lucru vine sub forma unei amenzi pentru viteză sau a unei zgârieturi la genunchi, trebuie să ții cont de acest mesaj. Cheia acum este să nu te enervezi prea mult ca urmare a acestei încetiniri. Să știi că este pentru binele tău.

 

Horoscop 9 mai Taur

Împărtășește-ți abilitățile astăzi. Vei descoperi că, pe măsură ce te angajezi în rolul de profesor, vei învăța mai mult decât dacă ții cunoștințele doar pentru tine, fără a le împărtăși. Vei fi provocat în moduri în care nici nu credeai că este posibil. Poate că vei fi forțat să faci o mică cercetare atunci când apar întrebări la care nu știi cum să răspunzi.

 

Horoscop 9 mai Gemeni

Nu subestimați puterea altor oameni. S-ar putea să fie nevoie de unele încercări din partea voastră pentru a primi sfaturi de la acești înțelepți, dar odată ce ati făcut-o, revărsarea informațiilor vă va răsplăti din plin.

 

Horoscop 9 mai Rac

Amintește-ți că există o forță binevoitoare care te iubește. Indiferent de ce, există întotdeauna un umăr pe care să plângi, chiar dacă nu este unul tangibil. Chiar și în cele mai întunecate momente, nu ești niciodată singur.

 

Horoscop 9 mai Leu

Nu ezita să spui astăzi adevărul, chiar dacă sună ciudat. De multe ori oamenii ezită să spună ce simt cu adevărat, deoarece consideră că este evident pentru toată lumea. Adevărul este că majoritatea oamenilor nu știu ce e în mintea ta și probabil că nu preiau semnalele subtile pe care le trimiți. Ajută-i, vorbind sincer.

 

Horoscop 9 mai Fecioara

Căuți astăzi prieteni vechi pentru sfaturi. Ceri sfatul unui părinte sau bunic cu privire la problemele care te lovesc puternic. Este posibil ca relațiile cu persoanele în vârstă să meargă foarte bine și vei descoperi că poți trece barierele care ar fi putut exista între tine și un anumit membru al familiei. Faci un efort conștient pentru a repara orice ruptură între rudele cele mai apropiate.

 

Horoscop 9 mai Balanța

Ia în considerare puțină poezie astăzi. Utilizează acest lucru ca un exercițiu pentru a-ti prezenta emoțiile în foarte puține cuvinte. S-ar putea să descoperi că o mare parte dintre frământările tale interioare se rezumă într-adevăr la doar unul sau două lucruri centrale. Lasă cuvintele tale scrise să exprime acest lucru cât mai succint posibil.

 

Horoscop 9 mai Scorpion

Doar pentru că emoțiile tale sunt rezervate sau sumbre astăzi nu înseamnă că nu ar trebui să le împărtășești altora. Trăiește dificultățile procesându-ți sentimentele și prezinte-le cuiva apropiat. Păstrează-ți interacțiunea limitată la o singură persoană, astfel încât să nu fii umbrit de o terță parte.

 

Horoscop 9 mai Săgetător

S-ar putea să ai nevoie să întâlnești mai multe persoane și situații diferite astăzi, totuși ceva te împiedică. Ascultă această voce interioară care îți cere să fii conservator în acest moment. Ai multe alte lucruri profunde de spus atunci când dorești să îți exprimi gândurile. Fii deschis și acceptă multe lucruri, dar permite doar o ieșire limitată.

 

Horoscop 9 mai Capricorn

Simți că ai o greutate mare pe umeri. Cu cât mergi mai departe cu această încărcătură, cu atât mergi mai încet și cu atât vei fi mai încovoiat până vei ajunge la destinație. A scăpa de această greutate este proritatea ta. Această pauză din călătorie te va ajuta să scapi de o mare presiune fizică.

 

Horoscop 9 mai Vărsător

Nu ezita să rupi legăturile cu anumite persoane. S-ar putea să te coste prea mult, acest lucru se vede în contul bancar. Investești prea mult în viața altora. Este posibil să nu îți dai seama nici măcar cât te costă acest tip de acțiune până nu scapi de „bagajele” inutile.

 

Horoscop 9 mai Pești

Cu cât simplifici lucrurile în anumite zone ale vieții tale, cu atât ai mai mult spațiu pentru a aduce lucruri noi și incitante. Continuă și spune „nu” când este nevoie, fără să te simți inconfortabil. Ai grijă de tine și de nevoile tale la fel de mult cât ai grijă de nevoile oamenilor din jurul tău.

×
Subiecte în articol: horoscop 9 mai horoscop