x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 9 octombrie: Racii încheie contracte avantajoase și au reușite profesionale

Horoscop zilnic 9 octombrie: Racii încheie contracte avantajoase și au reușite profesionale

08 Oct 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 9 octombrie: Racii încheie contracte avantajoase și au reușite profesionale

Berbec

Astăzi reuşiţi să începeti un proiect nou, la care țineți foarte mult. În rest, temperați-vă tendinţa de a critica pe toată lumea.

Taur

Zi prielnică schimbărilor pe plan profesional. S-ar putea să fiţi propus pentru o plecare în străinătate sau un curs de perfecţionare.

Gemeni

Nu prea vorbiți aceeași limba cu şeful direct. E de preferat  sa fiţi prudent. Sunt slabe speranţe să aveţi câştig de cauză.

Rac

Aveţi ocazia să încheiaţi contracte avantajoase şi să faceţi cunoştinţă cu persoane importante. Se întrevăd reușite profesionale.

Leu

Vântul vă sulfă în pânze. Problema e ca nu știți în ce direcție s-o luați. Stabiliți-vă obiectivele și încercați să alegeți drumul cel bun.

Fecioara

Clipe plăcute cu un prieten drag și proiecte pentru o vacanță scurtă. Astrele vă recomandă să vă relaxați și să uitați de probleme.

Balanța

La voi balanța înclină în direcția unor avantaje considerabile de ordin material. Preocupați-vă să le gestionați bine.

Scorpion

Lucrurile merg  satisfăcător până când partenerul începe să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult. Încercați să vă stăpâniţi impulsurile.

Săgetător

Nimic nu vă poate sta în cale astazi să faceţi ceea ce vă doriţi. De aceea există riscul să ignorati sensibilitatea celorlalți.

Capricorn

Șefii sunt cu ochii pe voi, dar nu pentru că ar avea reproșuri, ci tocmai pentru că vă evidentiați pozitiv. S-ar putea ca munca să vi se dubleze.

Vărsător

O zi plină de drumuri și multă presiune din exterior. Partea bună e ca rezistați excelent. Încercați să nu vă irosiți inutil timpul.

Pesti

Sunteţi tentat să spuneţi nu, unor oferte atractive. Ca să nu ramâneți cu regrete, analizaţi  lucrurile fără grabă și luați cea mai bună decizie.

 

×
Subiecte în articol: horoscop