x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 27 august 2023. Marte se mută în Balanță până pe 12 octombrie. Ce aduce acest tranzit ambițios pentru cele 12 semne zodiacale?

Horoscop zilnic duminică, 27 august 2023. Marte se mută în Balanță până pe 12 octombrie. Ce aduce acest tranzit ambițios pentru cele 12 semne zodiacale?

de Andreea Tiron    |    26 Aug 2023   •   12:57
Horoscop zilnic duminică, 27 august 2023. Marte se mută în Balanță până pe 12 octombrie. Ce aduce acest tranzit ambițios pentru cele 12 semne zodiacale?
Sursa foto: pixelparticle/Getty Images/iStockphoto

Horoscop zilnic duminică, 27 august 2023. Taurii sunt competitivi, Fecioarele vor mai mult confort,  Scorpionii se recuperează emoțional, iar Capricornii au ambiții profesionale  

Berbec

Marte, conducătorul tău planetar, se îndreaptă astăzi spre semnul tău opus, unde va tranzita până pe 12 octombrie, stimulând uneori conflicte. S-ar putea să vă grăbiți într-o nouă configurație sau acest tranzit să aducă probleme în conexiunile voastre apropiate. Acesta poate fi un lucru bun dacă doriți să faceți curățenie în relații, dar poate aduce și persoane sau situații agresive în viața ta dacă nu acorzi o atenție deosebită propriei nevoi de afirmare.

Taur

Marte înflăcărat, încrezător și competitiv începe astăzi tranzitul către sectorul tău de muncă și sănătate. Până pe 12 octombrie, vă bucurați de o motivație sporită, energie și curaj pentru munca și viața de zi cu zi. Poate exista mai multă competitivitate sau nerăbdare, ceea ce poate fi motivant sau frustrant.  Deși nu este cel mai bun ciclu pentru a-ți exprima dorințele în mod natural și încrezător, este un moment bun pentru a găsi motivația de a lucra din greu la proiecte rămase în urmă.

Gemeni

Viața voastră socială se accelerează odată cu Marte care începe astăzi tranzitul către casa voastră a cincea solară. Până pe 12 octombrie, Marte crește sau susține nivelurile de energie, curajul, afirmarea de sine și încrederea. Ești în formă perfectă pentru a-ți urmări cu încredere dorința inimii. O abordare directă funcționează cel mai bine cu acest transit.

Rac

Marte îți va influența casa și viața de familie până pe 12 octombrie. Aduci mai multă energie și inițiativă proiectelor legate de casă. O abordare directă a zonelor cu probleme poate părea perturbatoare, dar duce la rezolvarea mai rapidă a problemelor de lungă durată cu cei dragi, colegi de cameră, familie sau probleme legate de casă. Astăzi, cheia principală a succesului este să te cunoști pe tine însuți.

Leu

Sunteți entuziasmat în timpul acestui ciclu al lui Marte, gata să vă direcționați energiile în activitățile de învățare, interesele personale și proiectele voastre. Acesta este un moment excelent pentru a finaliza multe lucrări mici sau un proiect de comunicare. Este un moment frumos, atâta timp cât îți respecți nevoia de odihnă și de viață sănătoasă.

Fecioara

Marte intră în sectorul resurselor, stimulând dorința ta de a trăi cu mai multă siguranță și confort până pe 12 octombrie. Te interesează mai mult nevoile și dorințele tale materiale și ai curajul sau dorința de a urmări aceste lucruri. În timp ce ai Soarele în semnul tău încurajând o atenție atât de necesară pentru tine și nevoile tale, Marte părăsind semnul tău scade presiunea. Din ce în ce mai mult, vă concentrați pe ceea ce vă face să vă simțiți în siguranță și cum să obțineți mai mult confort, familiaritate și securitate în viața voastră.

Balanță

Marte intră în semnul tău astăzi și vei găzdui această planetă orientată spre acțiune până pe 12 octombrie. Dacă nu există canale clare pentru energia ta, le vei crea! Este un timp activ și plin de resurse. Ești rapid în acțiunile tale.  Marte vă oferă o carismă sporită, curaj, energie și încredere pentru a vă urmări obiectivele.

Scorpion

Marte își începe călătoria prin sectorul tău de intimitate și suflet astăzi. Până pe 12 octombrie este o perioadă de transformări și renovări, mai ales la nivel emoțional. Este un moment pentru semnale puternice din subconștient, care vă stimulează și vă îndreaptă atenția asupra problemelor pe care este posibil să le fi trecut cu vederea. Te afli într-un ciclu de recuperare până când Marte va intra în semnul tău pe 12 octombrie. Acest tranzit aduce mai multă atenție acelor lucruri care și-au urmat cursul sau care trebuie să se schimbe semnificativ înainte de a merge mai departe.

Săgetător

Marte intră astăzi în sectorul tău social pentru o ședere care durează până pe 12 octombrie. Ești solicitat din punct de vedere social și ești motivat în mod special să creezi noi planuri pe termen lung și chiar o nouă afacere. Puteți planta în mod activ semințe pentru proiecte viitoare sau puteți experimenta cu multe opțiuni.

Capricorn

Marte își începe călătoria în sectorul carierei și reputației tale astăzi, unde va tranzita până pe 12 octombrie. Este unul dintre cele mai ambițioase tranzite. Poate aduce energie și motivație nouă vieții tale profesionale, dar poate provoca și conflicte cu șefii sau părinții în unele cazuri. Vă veți urmări cu mai multă ambiție obiectivele legate de carieră și viață personală în timpul acestui ciclu.

Vărsător

Marte se îndreaptă astăzi în sectorul tău spiritual.  În timpul acestui ciclu, până pe 12 octombrie, este un moment puternic pentru a ieși din rutină și a te bucura mai mult. Noile aventuri și experiențe pot părea dintr-o dată de dorit și te poți simți mai pasionat de ideile tale în săptămânile următoare. Acesta este impulsul sau revigorarea de care aveți nevoie! Entuziasmul este mare și în creștere acum.

Pești

Marte se îndreaptă astăzi în sectorul tău intim, unde această planetă a curajului și acțiunii va tranzita până pe 12 octombrie. Această călătorie aduce energie sporită în chestiunile intime, producând uneori sentimente intense foarte favorabile, iar alteori stimulând conflictul. Poate fi un ciclu fabulos pentru a lua măsuri în viața ta intima. Această perioadă scoate la iveală  elementele mai complicate ale relației. Ești mai interesat să faci schimbări interioare acum, posibil din cauza conflictelor care te împing în această direcție.

×