x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 31 martie 2024. Berbecii se simt bine în pielea lor, Leii se bucură de ziua liberă, iar Scorpionii au nevoie de predictibilitate

Horoscop zilnic duminică, 31 martie 2024. Berbecii se simt bine în pielea lor, Leii se bucură de ziua liberă, iar Scorpionii au nevoie de predictibilitate

de Andreea Tiron    |    30 Mar 2024   •   11:00
Horoscop zilnic duminică, 31 martie 2024. Berbecii se simt bine în pielea lor, Leii se bucură de ziua liberă, iar Scorpionii au nevoie de predictibilitate
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic duminică, 31 martie 2024. Gemenii aplanează conflictele, Fecioarele sunt mai sensibile decât de obicei, iar Peștii au ambiții mari

Berbec

Obiectivele tale mari sunt în centrul atenției astăzi. Te simți mai încrezător și mai confortabil în pielea ta. Vă este mai ușor să vă exprimați atât ideile, cât și sentimentele astăzi. Tânjiți după experiențe captivante sau o schimbare de peisaj.

Taur

Luna își petrece ziua în sectorul tău de intimitate, iar tot ce îți dorești este să te răsfeți. Este timpul să-ți asculți inima și să te conectezi cu dorințele tale cele mai puternice. Ai tendința de a-ți procesa sentimentele și experiențele recente astăzi, dar ești atras și de situații, oameni și proiecte care îți angajează emoțiile și îți absorb atenția Te simți mai confortabil cu lumea ta interioară.

Gemeni

Astăzi poate fi un moment bun pentru a învăța câteva lucruri prin interacțiunile tale cu o persoană specială, indiferent dacă aceasta este o lecție directă sau indirectă. Te-ai putea simți obligat să rezolvi conflictele cu ceilalți sau să creezi mai mult echilibru și armonie în viața ta. Cu Luna în semnul opus toată ziua, ești mai conștient de ceea ce cred alții despre tine și ești deosebit de adaptabil.

Rac

Îți este greu să ignori faptul că trebuie să te ocupi de afaceri astăzi. Puteți fi atras de chestiuni care anterior erau ascunse sau prea private pentru a fi analizate sau vă gândiți în mod special la problemele pe care le-ați evitat în trecut.

Leu

Vrei să te bucuri și să apreciezi timpul liber astăzi. Cauți modalități prin care să eliberezi presiunea. Participi cu tot sufletul în activitățile de duminică. În interacțiuni, ascultă și opinia celorlalți deoarece ai putea începe să vezi o chestiune diferit.

Fecioara

Luna îți trezește astăzi nevoia de siguranță, securitate și familiaritate. Pentru că ești mai sensibil decât de obicei, gravitezi spre energii pozitive sau calmante. Este timpul pentru introspecție. Nevoia ta de a observa și de a reflecta este mai puternică decât de obicei, deoarece procesarea sentimentelor tale și a evenimentelor recente devine mai relevantă.

Balanță

Curiozitatea ta este puternică astăzi. Ești foarte interesat să înveți lucruri noi sau să te conectezi cu ceilalți. O schimbare de ritm te poate împrospăta emoțional. Pentru cele mai bune rezultate acum, fiți dispus să experimentați și să rămâneți deschis la idei noi.

Scorpionul

Tranzitele de astăzi evidențiază dorința de a avea răbdare. Sunteți interesat să construiți ceva special și să vă concentrați pe ceva cu potențial mare pe termen lung. Activitățile care îți alimentează nevoia de predictibilitate sunt cele mai atrăgătoare. Astăzi este, de asemenea, puternică pentru a vă gândi la modul în care vă puteți îmbunătăți munca sau veniturile.

Săgetător

Emoțiile tale sunt în centrul atenției astăzi. Recunoști conexiunea puternică cu lumea din jurul tău. Cu Luna în semnul tău astăzi, s-ar putea să decizi să acorzi puțin mai multă atenție copilului tău interior. Cu Mercur pe cale să devină retrograd, unele lucruri nu sunt pe deplin clare, dar asta nu ar trebui să te oprească din gândirea și imaginația creativă.

Capricorn

Astăzi îți dorești o zi calmă. S-ar putea să nu pară o zi deosebit de productivă și s-ar putea să nu realizezi atât de multe cum ai sperat inițial, dar acesta poate fi un lucru bun! Într-adevăr, este posibil să aveți nevoie să vă reîncărcați bateriile pentru zilele mai aglomerate care urmează. Încercați să scăpați de dezordinea mentală suplimentară acum.

Vărsător

Tranzitele de astăzi te fac să îți dorești să fii în preajma unor oameni care acceptă sau au aceleași gânduri cu ale tale. Vă concentrați pe obiective, vise și dorințe pozitive. Este posibil să nu fie cea mai productivă dintre zile, dar acest lucru funcționează bine pentru moment. Poți fi concentrat pe obiectivele, visele și dorințele tale, iar decomprimarea vine în mod natural pe măsură ce o faci.

Pești

Luna de azi este în fruntea hărții voastre solare și s-ar putea să simți nevoia de a atinge înălțimi mai mari. Mai mulți ochi sunt asupra ta decât de obicei, ceea ce te poate motiva să faci tot ce poți sau să depui mai mult efort în ceea ce faci. Responsabilitățile și performanțele  sunt importante pentru dvs. Sunteți înclinat să vă verificați obiectivele și ambițiile și să vă planificați următorii pași. Dar, în timp ce identificarea priorităților tale vine de la sine acum, Mercur este pe punctul de a deveni retrograd și ar putea fi mai bine pentru tine să aștepți și să observi, mai degrabă decât să te concentrezi prea strict pe un proiect sau idee.

×